onsdag 27. mai 2009

anorakk fra ny bok

Her har det altså blitt litt bloggtørke den siste uka,rett og slett fordi jeg har vært i Praha med jobben!En kjempe deilig tur på alle måter,men noe sying ble det jo ikke tid til .........da jeg kom hjem lå Ulla Welinder sin bok "sy og strikk til barn 0-3 år"!!!!Ei fantastisk fin bok!!!!Takk til siriS som lagde noen fantastisk fine anorakker fra den boka,noe som gjorde at jeg bare måtte ha den boka!!!!Jeg har tegnet av mange mønstre og klippet opp endel allerede!Testet ut en anorakk i kveld,men alt som kunne gikk galt........skulle bare gitt meg for kvelden,men det gjorde jeg ikke og det ble tilslutt en type anorakk,men ikke lik den i boka.....men jeg har lært!!!!!Og det er jo halve moroa!!!
Har forstørret den opp litt,slik at den kunne passe til Mathias som er 7 år,og den passet!!
Den er sydd i tykt bomullsstoff fra jysk og lomma og skråbåndet er limegrønt-elefantstoff fra ss.


Satte strikk rundt kanten på hetta i dag,og da ble den mye finere!!!Anorakken ble tilslutt gave til Daniel 4 år,som vi har feiret i dag!(var tiltenkt han,men underveis virket den altfor stoooooor.......)Fikk ikke sett den på,så det blir spennende å høre hvordan den passer etterhvert!anorakkene er romslige og med strikk i ermer og i nedkant kan de brukes over flere år!!!!

4 kommentarer:

GRASRODA sa...

Stilig!! Må kanskje kopiere litt mønster hos deg en dag:) Har så lyst å prøve meg på ei jakke av noe slag. Jeg har sydd litt dukkeklær til Hanna i dag. Gøy å gjøre noe annet også innimellom:)
Mulig jeg og Elias stikker innom dere en liten tur på formiddagen i mårra hvis det passer. Jeg ringer før vi kommer... :) Natta!

SiriR sa...

Så stilig den ble!! Og den satt jo som et skudd:)

Gøy at du likte boka, syns det er mange fine mønster der. Den finnes jo også i alderen 4-10 år...

Cilipus sa...

Kjempetøff anorakk!!Sikkert fin å sy i ullfilt også til høsten.Trenger noen tøffe gutteklær, er så mye mer å velge i til jente.
Har sydd en buksedress til meg selv om dagen, ble så fornøyd. Gøy med noen nye klær til meg selv også:) Får legge ut bilde i bloggen...

SiriR sa...

Hei igjen!
Jepp, sydde på ribben i anorakken på samme måte som i elefan t-skjorta. Brett dobbelt og strekk litt i den når du syr fast.
Lykke til!!