onsdag 20. mai 2009

..og en til lillesøster!

Emmeline måtte jo også få noe som matcher!Denne fikk knyting i halsen,siden hun har smalere hals enn Aurora.Armene ble litt for lange,så istedenfor å klippe av de litt,brukte jeg litt strikk på overarmene.Det gjorde sitt til at det ble rynkeeffekt og derfor ikke ble så i veien for Emmeline som er ei skikkelig jobbe-jente!!!!

Måtte bare ta med et par bilder av disse skjønne buksene som min mann tok sine første skritt i på 70 tallet-er de ikke søte???Mathias,Aurora og Emmeline har også hat dem på,men nå er de for små til alle her og dessuten trenger de litt "oppussing"på skråbåndene før flere kan låne elefantbuksene!


8 kommentarer:

Cilipus sa...

Kjempesøte bluser, deilig på varme sommerkvelder. Synes Gynther boken er genial, har noen flere bøker, men den står mitt hjerte nær. Elefantbuksen er bare herlig, har også hatt tøy til barna fra jeg og mannen min var små(digger det). Det er alltid inspirerende å besøke bloggen din - ha en fin dag-

SiriR sa...

Blusen er like fin som storesøster sin. Jeg bruker også mye strikk i ermer og benavslutning, syns klærne passer lenger da!

Blir spennende å se om du liker Welinder boka, får håpe det!

Og selebuksa er jo bare herlig!!

od Andulky sa...

Åh så fina!!

Pernilla sa...

Jätte fina! Coola byxor!

hildeh sa...

Den boka har jeg ikke hørt om. Er kanskje noe jeg burde skaffe meg:-) Jeg er klar for en bestilling fra s&s når det måtte være;-)

SiriR sa...

Hørtes helt herlig ut med Praha tur! Ikke verst.

Og godt at du liker Welinder boka, gleder meg til å se hva du lager!!

Retro Elephant sa...

Vilken fin blogg du har!

Väldigt kul att du ville delta i min tävling på min blogg :)

//Lina

hverdags-mamma sa...

Utrooolig kule bukser etter din mann!!!