onsdag 3. november 2010

flere lillelilla-sekker


her har det blitt lite sying de siste ukene.........ikke fordi jeg ikke har hatt lyst liksom,men vi har hatt spysyka i bøtter og spann etter hverandre............men nå er formen tilbake og jeg har fått testa enda noen søte lillelilla-sekker. Denne ganga i lilla og blå toner.
Disse sekkene er jeg blitt veldig glade i og syns de er veldig artige å lage. Gøy å kombinere litt flere forskjellige stoffer og farger på ei og samme veske!
Disse sekkene har jeg bestemt at ikke skal masseproduseres og bestilles! Ja det er sant!Du er hjertelig velkommen til å kjøpe av de ferdig produserte!!!Det kommer flere etterhvert!har klippet opp til flere fine fargekombinasjoner og ingen blir like-moro-moro!!!Blir første mann til mølla prinsippet!!!
Kommer til å selge noen til ulike priser og billigere enn den enderlige prisen,helt til jeg finner ut akkurat slik den endelig skal være: en lang hank m/uten strikk,en kort tykk hank,2 korte hanker,2 lange etc......så her kan du være heldig å gjøre et kupp!!!!!

Denne i lillamønstret stoff er en gave til vår søte nabo som ble 10 år nettopp! Fant ut at jeg skulle teste en litt mindre utgave av lillelilla-sekken-håper den faller i smak!!!


Denne i blå og brune toner finner du tilsalgs i lillelillashop!

kan tro jeg ble hoppende glad i går.............mer om det en annen dag!!!

4 kommentarer:

karinanna sa...

Så mye artig du lager - er stadig innom og titter. Ha en fin-fin dag.

::Moia sa...

Så fine med deilige farger:)

Jeg har en aldri så liten give away på bloggen, så titt innom hvis du ønsker, og god helg:)

mimmi-leone sa...

Så fine de var!

hilsen fra mimmi-leone

Litefrø sa...

Så flott blogg du har! Denne sekken var kjempe fin!