tirsdag 7. september 2010

stort handlenett/veske og cordbukser..Endelig har jeg fått lagd meg et etterlengt handlenett som er fora og derfor ikke til å se igjennom! Jeg er glad i å gå turer med vogn ,men med dobbeldekker-vogn ,2 unger og somregel et par sparkesykler,dukker og annet nødvendig utstyr,blir det lite plass til varer når vi er innom butikken!
Men med denne er det plass i masse vis!!!!!!!og den kan henges som ei veske tvers over om man skal frakte den med, selv om den er i største laget for lille meg å bære!
Har prøvd en tanke jeg har hatt en tid i hodet,nemlig vaffelsøm øverst på veska,for da kan den vides ut og inn alt etter hva som skal inn/ut av den!
Den er sydd i det mørke chambrey stoffet-et av yndlingsstoffene om dagene.

ellers går det i bukser for tida!!!!!!!!!!Dere blir sikkert litt veldig lei av å se alle de buksene jeg blogger om..........men ikke jeg!!For meg er hver bukse unik,sjelden noen er helt like!!!!!
Denne er sydd til den lykkelige eier: Reidun:)) Reidun elsker myke og behagelige klær,så denne i mørkegrå babycordfløyel(et annet yndlingsstoff om dagene!) var jo perfekt for henne!
Begynner å rake opp for de ulike cordfløyelstoffene,men satser på en kjapp tur innom ss og panduro i morgen! Så da skal jeg få fylt opp i hyllene igjen:))

2 kommentarer:

Cilipus sa...

Superfint handlenett, likte
godt fasongen på det. Og balubabuksene blir vi aldri lei !!
Cecilie

Randi sa...

Hei. Kom plutselig over bloggen din, heldigvis. En utrolig flott og inspirerende blogg.
Så mye flott du lager altå :-) Legger deg til i blogglista mi slik at jeg finner deg igjen.

Mvh Randi