onsdag 26. mai 2010

hodestupsforelska.............denne blusen er såååååååååååå meg at jeg fikk hjertebank da jeg så den i denne flotte boka ,kjøpt på kjære capris.Utrolig masse fine og inspirerende bøker en kan finne her-farlig fort å bestille og 2 dager etter er de i postkassa...........digg!
kunne funnet på å lage akkurat lik selv,nesten litt skremmende........de rundingene og de fargene og den fasongen.............dette er def. mitt neste prosjekt!

Fikk ei koselig bestilling fra ei mamma som ønsket seg lua og pannebånd med oldemorruter! pannebåndet skulle være av den lilla/rosa sorten mens lua derimot skulle passe til en nydelig genser dattera hadde nylig fått seg! Den ble i offwhite babyull i bunn og grønn,lilla og rosa i rutene ellers! Emmeline er modell igjen! har fått noen fine livebilder av lua i bruk på den egentlige eieren,men klarer ikke overføre de til bloggen........hmmm-skal prøve igjen;-)

ha en strålende dag!

5 kommentarer:

SiriR sa...

Åh, digger de hekle luene og pannebåndene dine!

Og den blusen var lekker, gleder meg til å se den ferdigsydd, he, he:)

Syserine sa...

Jeg bare måtte bestille boken da jeg så forsiden! Skjörtet er bare så lekkert. men har ikke sydd den enda, da...

Henny sa...

Jeg vil også gerne eje den bog. Men jeg HAR allerede lavet nederdelen. Og fået masser af respons på den....

Cilipus sa...

Hei ! Blusen så superlekker ut !
Capris er topp, mye billige bøker og rask levering.
Ha en fin dag !
Cecilie

Eli Kristin Magnussen sa...

Wow, så nyyydelig dette setter var. Utrolig skjønt! Hekler du fritt eller følger du oppskrift? Er ny innen hekling, men dette settet falt jeg fullstendig for, hi-hi :D