onsdag 28. april 2010

litt pasteller må til!


når aurora får bestemme,blir buksa slik! og det ble slettes ikke verst,selv om ikke jeg er kjempe glad i rosa,gikk dette under kategorien:søtt
Veska er den nye;"til og fra dagmammaveska"til aurora sine ting. Hanken er altfor lang til aurora,men helt perfekt til mamma-pakkesel!
prikker og dotter er fint så lenge de ikke er i ørene ja!!!den lys turkise veska er til emmeline sine "ha med til dagmamma ting". men det spørs om det ikke må bli en "osa" på henne også,siden alt skal være "osa"om dagene,akkurat som storesøster aurora! de er skjønne!!!

6 kommentarer:

englemor sa...

Nydelig altså!!! Såååå søtt♥ Tror jeg hadde kommet godt over ens med jentene dine jeg - særlig når det gjelder fargevalg *smil* Veskene var ko bare nydelige begge to!!!!

Klem♥Hilde

elin sa...

ja her er du på hjemmebane tenker jeg!!!!!!!jentene hadde nok likt deg og ditt sukkersøte stæsj!hi hi hi-jeg liker det litt jeg også mwn ikke sååååå mye som jeg forstår at du gjør;-)
spennende med huset om dagene!kjenner den spenninga selv i magen når jeg tenker på det.........

SiriR sa...

Så søt hun er i sine nye bukser og med den nye lekre veska!!

Mye rosa her også når eldstejenta får bestemme:)

Cilipus sa...

Nydelig bukse og vesker. Det er fint med rosa men enig med deg at noen ganger kan det bli litt mye(har hatt en her med rosa periode også)
Cecilie

Anonym sa...

Den veska der er jo bare helt bankers! I rosa selvfølgelig :) Legg de ut for salg!!! Lisa

od Andulky sa...

Underbara!!