mandag 26. april 2010

dots i lange baner!


har laget 2 vesker: ei beige med store polkadots,som er en del av ei bestilling av nabokåna, og ei lilla med store polkadots som kanskje er tilsalgs(hvis jeg ikke tar den i bruk selv-hi hi hi-jeg kan ikke få nok vesker-utrolig masse gøye stoffer og fasonger.) var i danmark i helga og tok med meg et par og kunne enda handla fler-vesker er fasinerende og det er lov å være litt sprek og crazy i farge og stoffvalget der!!!!!!og en veske stjeler mye oppmerksomhet på et antrekk!

vet ikke helt hvorfor,men veskenes hank har krympet mer og mer i det siste.........men nå er jeg tilbake i rett lengde og skal holde den der!MÅ ha den til å henge tvers over og over vogna,ellers duger ikke denne modellen nei!!!!!!!!!!

denne buksa er til nabo-elisa,sydd i str 9 år.Den har ekstra lange ribber på beina,noe som gir den en stilig effekt(får ta et action bilde av elisa en dag jeg får lov og vise fram her)
Stoffet er det samme som på den ene veska,lilla med store hvite polkadots og med mørke lilla/plomme ribber i liv og legger. siden denne buksa ikke har sidesøm,er lillelilla merket plasser høyt oppe på høyre side;-)

mer polkadots vises i morgen!!!!!!!yes we love it!!

10 kommentarer:

Astrid Hemsydd sa...

Dotter er herlige! Så lenge man ikke har dem i ørene. Er på kurs denne uka og sliter fortsatt med dottene etter flyturen i går.. Veldig kjekke vesker det der!

ADRIAN sa...

Elisa stiller velvillig opp på bildet :) Gleder meg til å ta i bruk dden nye veska mi, den ble super fin :)

Solveig sa...

Har nettopp oppdaget bloggen din - ååå så mye fint du lager! Vesken med polkadotter er bare skjønn og det er det andre du har tatt bilder av nedover her også:o)
Takk for inspirasjonen - ønsker deg en fin kveld.
Klem fra Solveig

SiriR sa...

Liker polkadott epidemien din!!
Fine vesker og lekker bukse:)

Cilipus sa...

Prikker er topp !!
Jeg har alltid likt prikkete ting, kommer inn i en butikk og ser alltid det med prikker først:)
Ha en fin dag !!
Cecilie

Nina sa...

Prikker er herlig - og lilla her herlig. Lenge var lilla litt fy fy for oss som utdannet oss til lærere på 90tallet - men - men heldigvis kom vi over dette. Jeg så kjolen du har sydd til deg selv. Veldig søt! Har kjøpt meg mønster - men å begynne å sy stort - ah - der er jeg treg til å komme i gang - tross grunnkurs søm - slik at jeg egentlig vet hva jeg går til veldig godt.

Hei og hopp ;).

Siren sa...

Du lager så mye fint! Dette stoffet gikk rett hjem hos meg, samme med buksene:)

elin sa...

ha ha ha astrid,den var ikke verst! hi hi hihåper dottene dine er vekk nå!!!!!1

Adrian,min gode venn adrian er innom!fint at du lover at elisa stiller opp på bildet!blit ikke du også med????og mamma må stille med veska,,,,,,,,,,,,hi hi hi spørs om hun er med på den!

solveig!
så koselig når noen nye finner veien hit og gir tilbakemelding om at de kuker seg her!det blir jeg glad for å høre!velkommen igjen!!!

nina.velkommen til deg også!!!!!
grunnkurs i søm!så spemnnende!du må vøre dyktig!bare å hive seg på voksenklær,det er så moro å trylle fram noe nytt på en kveld eller to!i akkurat den fargen og det snittet du ønsker!lykke til!!!!

Abbe sa...

hei. så nydelige vesker. har du mønster - evt noen gode tips? har planer om å sy meg selv en veske - og hadde tenkt en i akkurat samme form som dine... ;)

Lykke sa...

Så mye fint du har sydd! Også så lekre stoffer!