torsdag 4. mars 2010

::vinterferien.......

....ble ikke helt som vi forestilte oss: etter 1 døgn på hytta på Bortelid måtte vi pakke oss hjemover igjen pga feber og omgangssyka på jentene(igjen-syns de har fått utrolig mye dene høsten og vinteren.Puh!)
men man blir ikke arbeidsledig av den grunn!Oppdaget nye KULØR-bloggernes egne farger!Her var det mange av "mine"god-farger også!Fargen konfluensstammer fra bloggen:lycheli!Ta en titt innom,for her er det masse skjønt å se på;-)Jeg har her testet den ut på en liten trelysestake,og jeg har herved bestemt meg for at den lille veggen i kjøkken blir i denne fargen en av dagene!!Blir moro!
ellers begynner det å nærme seg litt lysere tider,og jeg får da lyst på litt friskere farger......sydde denne puta til sofakroken i stua!Passer fint mot påske også:-)
tidligere i vinter sydde jeg denne puta av en gammel ullgenser jeg hadde liggende!liker tanken på gjenbruk og redesign og når vi først elsker ull........
og tykke strikkepinner,lager vi fort en ull-løper til stuebordet!Denne er strikket på pinne nr 15,25masker med trippelt og tykt ullgarn ,55riller og løperen er ferdig!"Kan det enklere bli???tror det ble en del a disse etter sist klubb hos meg-moro-moro!

5 kommentarer:

SiriR sa...

Æsj da, så ergelig at ferien ble avbrutt av sykdom, typisk det! Håper jentene blir friske igjen snart!

Fine ting du har laget:)

GRASRODA sa...

Stakkars jenter!! Ja, nå begynner det å bli mange ganger med den slags sykdom i huset hos dere!! Så kjedelig:( Håper de er på beina igjen snart:)
Nå er jeg spent på malingen på kjøkkenet Elin!! Spennende! Du er tøff!!
Kjempefine puter også!! Så snart med den ullgenseren,- ull er digg!!
Snakkes! Klem

Astrid Hemsydd sa...

Jøss! det her jetg ikke tenkt på - at det går an å strikke duk altså! Råstilig! Kreativ du er! Har du tovet den etterpå eller? (og oppskriftsnerden må snike seg til et spørsmål om hva slags tykt ullger..? ikke tykt som i eskimo vel?)

elin sa...

hei astrid(oppskriftsnerd;-)

duken er ikke tovet nei og garnet heter iglo(trysilgarn-100%ren ny ull-lukter veldig sau istarten:-) fra europris,pinne nr 7 står det på merkelappen.

cathrine:malinga på kjøkkenet blir når husbonden er gira!malingsspannet står på kjøkkenbordet hver dag...håper det blir denne uka(og det er bare den grønne veggen som skifter farge altså!)

Astrid Hemsydd sa...

Tusen takk! Jeg er hobbyperfeksjonist, men har ikke tid og tålmodighet til prøving og feiling. Så da er det kjekkest når jeg vet hva jeg legger ut på! Denne skal prøves! Tusen takk!