lørdag 6. mars 2010

..når de andre er ute å leker.........er det ikke alltid like gøy å stå i vinduet å se på ,bare fordi man er litt syk......Stakkars Emmeline-mor,hun er tålmodig også!
Her har hun på seg en av "lillelilla"hjertekjolene sine som er så gode og varme nå på vinteren! Lilla og brun fleece,med trompetarmerog applikert hjerte påvenstre overarm.

I morgen sataer vi på en ski og pulketur med pølser i solveggen en plass sammen med naboene!
ønsker alle der ute ei fortsatt god og solrik helg!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Stakkars liten, ikke moro å være syk nei!
Det var en herlig kjole, nå kan hun hvertfall holde seg varm så hun blir fort frisk:)

englemor sa...

Stakkar liten.... Ikke gøy å være syk i dette fine vinterværet. God bedring til prinsessa!!

Nydelig kjole - å fargen mmmm!!!
Super søt hette!!!! Mulig jeg ikke klarer å la vær å herme litt etter den - håper du tilgir det hihi*

Håper dere får en fin tur på ski i morgen!!! Vi skal på Boligmessen. Kjempe gøy å gå der når vi endelig er i gang med husplanene!! Jeg har faktisk vært utforbi ditt hus en gang med Elisabeth. Vi var på hus-inspirasjons-runde og Elisabeth måtte bare vise meg et sinnsykt flott hus til noen hun kjente hihi.... Det var et super flott hus dere har!!

Fortsatt god helg!!

Klem

GRASRODA sa...

Stakkars liten!!Håper dere kommer dere ut en tur i mårra:)
Johannes har trent på ski en hel halvtime i dag, og fant ut at det ikke var så skummelt like vel:) SÅ da tar vi en skitur i vintersola i mårra vi også:)

Nydelig kjole!! Og supersøt hette!!

Venke sa...

HUff da - stakar liten - men det hjelper sikkert å ha så fin kjole når man er syk og må være inne! For den var nydelig, God helg og god bedring til lilla!

Cilipus sa...

Hei !
Stoffene jeg har funnet de siste dagene er pga at jeg hadde en annonse i lokalavisen. Så det er et tips, hvis du vil finne gamle skatter.
Håper jenta di blir frisk fort, slik at dere kan ake i morgen.
Så nydelig kjole.
Cecilie

Astrid Hemsydd sa...

Stakkars lita - og stakkars mor også! Ikke kjekt for noen med sjuke unger i hus.. Vi har nettopp hatt en stri runde selv som førte til endringer i vinterferiplanene.. Håper hun er frisk og rask igjen nå!

elin sa...

det ble en nydelig,solrik, lang og bratt skitur for oss!helt herlig!!!!!!

takk for søte kommentarer:-)

englemor:så du er en sniktitter altså:-)ja ble ikke den hetta søt-liksomlitt askepottaktig.......bare å herme ja!moro det!!!!!
moro medmesse,var der noen år jeg også ja!veldig spennende tid med husbygging!!Ser ut til at dere får et flott stort hus!!!også den utsikten dere har da!nyyyydelig!

SiriR sa...

Så deilig den kjolen ser ut!
Håper hun ikke er syk for lenge:)