søndag 14. mars 2010

vester,skjørt og bursdagsfeiring i lange baner!

jeg er så heldig å ha en mamma som er glad i å strikke og i tillegg er hun flink og rask med strikkepinnene sine!Her er ungene ute i nye vester av alpakka fra sandnes-nydelig gammelrosa farge!(jeg strikket nesten en vest ferdig i fjor,men rakk den opp igjen da jeg ikke strikket jevnt nok..........litt nøye skal man da være,men jeg kunne ikke la være at jentene skulle få disse vestene og spurte derfor mamma:voila-her er de!en til aurora,en til emmeline og en til kusine mathilde.TUSEN TAKK MAMMA!!!Jeg måtte til å kjøre symaskinen i dag tidlig for at jentene skulle få skjørter som passet til vesten!Hadde et stort skjørt som passet så fint i fargene,og av det fikk jeg nok til 3 balubaskjørter med støvet rosa ribb i livet!små-redesign liker vi!

her er hele gjengen samlet,unntatt lille vida athene som ikke hadde tid til fotografering midt under måltidet......,i henrik sitt bursdagsselskap i dag!Og litt feiring for meg som hadde dag i går-hi,hi,hi!Takk for alle søte gaver og gratulasjoner jeg har fått!!!alltid moro med pakker og litt oppmerksomhet;-)

8 kommentarer:

GRASRODA sa...

Oj, for en flott gjeng!!! Og så flink en mamma du har!!! Du får hilse Turid å si det:)

Redesign fikser du også Elin!Hva er det du ikke kan??! Ha ei fin uke! Klem

Cilipus sa...

Vestene er så fine, heldig som har en mamma som strikker. Er ikke så veldig glad i å strikke jeg heller, men det er jo så mye fint.
Super søte skjørt også.
Ha en fin dag !
Cecilie

Anonym sa...

Supersøte jenter i herlige klær:) Heldige du som har noen som kan strikke for deg! Skjørtene var jo kjempesøte!!!!

Drømmehjerte sa...

Så søte!! :-) Jeg har fakisk også en mamma som har strikket eksakt samme vest i det som ser ut som eksakt samme farge til min lille jente!! Den er jo bare nyyyydelig! :-)

Astrid Hemsydd sa...

Veldig fine vester og skjørt - og ikke minst skjønne unger!
Kjekt å ha noen som kan strikke for en også!

SiriR sa...

Så søte jentene er:)

Har en award til deg på bloggen, kikk forbi om du vil:)

od Andulky sa...

Så fina! Vad duktig din mamma är!!
Härliga bilder!!

Siddis back home sa...

Så flotte unger! Ha en fin uke!