torsdag 11. mars 2010

sett til Elvira Emerence og retro i pakken!

dette settet er bestilt av eirin(ei god skravlevenninne av meg i oslo;-)Eirin er mamma til søte Elvira Emerence på 3 år som skal ha denne posebalubabuksa i korallrødt og lilla ribb ,sammen med smartistopp i korall med hvite store prikker,lilla applikerte sopper og lilla stropper!Håper at det faller i smak i tigerstaden!!!
CATHRINE var 30 år 3 i denne måneden og jeg glemte det helt vekk.........sorry!men ikke har hun invitert
til noe kalas heller,noe jeg syns man fortjener når man runder 30!hint hint-vi er klare!!På vei til jobb var jeg oppe med en pakke i postkassa hennes-en overraskelse!Har ikke hørt om det falt i smak enda-spennende!Det grønne cord stoffet var opprinnelig et litt større skjørt jeg fant på fretex en dag og tenkte på Cathrine med det samme jeg så det;-)definitivt grasroda sin farge!hjertene er fra ei gardin fra samme plass,noe jeg tror og håper hun liker,da hun er vill etter retro og det sy i retro,men hun har lite i den sjangeren til seg selv......jeg er redd det kan bli en bomgave,men da ordner vi vel det også!Spreke vårfarger er det iallefall!!!

5 kommentarer:

Villblomsten sa...

De var flotte begge to :-)
Flott presang :-)

Anonym sa...

stilig det retro skjørtet!!!!spreke farger!!mulig å bestille noe liknende??

Anonym sa...

fargene på settet var så nydelig-tenker kunden blir kjempe fornøyd jeg!!!
skjørtet var jo til å bli glad av å se på!!!

GRASRODA sa...

Tusen takk Elin!! Jeg ble kjempeglad for skjørtet!!! Kult å endelig ha et hjemmesydd plagg til hu mor også her i hus!! ;) -fargene traff du godt på! Så nå må jeg bare finne den rette overdelen, så er jeg klar for bytur;)
Ang. selskap... vi tar det til sommeren... Og du er invitert ja;)

Og i morgen er det 13 mars, og da er det din dag!!!Gratulerer så mye på forskudd!!! Hva skal vi finne på til deg da? ;)hmm.. Vi får se;)
Ha en fin kveld!! Klem

Cilipus sa...

Herlige klær du har laget.
Skjørtet til Cathrine ble jo super fint.
Grattis med dagen i morgen.
Ha en fortreffelig helg!!
Cecilie