tirsdag 30. mars 2010

jeg lovet jo...........

......livebilder av voksen baluba,så får man holde hva man lover da,selv om det ikke er det gøyeste jeg gjør!prøvde å ta noen bilder selv av meg selv,men det er ikke lett......mathias ville gjerne hjelpe da han kom hjem og det ble jo bedre.........mye gøyere å se bolder av ungene ja!ser at buksa var skikkelig skrukkete også,fordi den havna i tørketrommelen...ting går litt raskt i svingene ja......buksa er foressten kjempe fin å dra opp på leggen også. denne er sydd i mørk tynn dongri/bomull
etter utallige prøve bukser bare til meg ,har jeg nå endelig lagd flere str.Mange har allerede fått testet de mens andre venter spendte på sine nye balubabukser!
disse buksene er utrolig deilige å ha å¨.finere enn joggis men samme bruk liksom,selv om jeg også bruker de mer enn bare inne.............og mathias er helt avhengig!han spør stadig om nye fargekombinasjoner:her iført ei noe stor teste-bukse-ha-ha-ha!
denne buksa er i brunt lin og brun ribb,solgt til ei på 10 og ei på 12 år
Var med Elisabeth og Aurora på koselig by-besøk i dag,og da fikk jeg fylt opp litt flere meter med stoff fra stoff og stil,så nå er det muligheter å bestille seg ei bukse eller 2............dongri,lin,velour,bomull etc........
og til dere som allerede har inne bestillinger hos meg:jeg sender rett etter påske-nå tar jeg litt ferie!GOD PÅSKE TIL DERE SOM TITTER INNOM!!!!!

5 kommentarer:

GRASRODA sa...

Hei! Du er helt rå!!! Alt du får til!!!!!! De buksene så helt fantastisk deilig ut!!!!!
Jeg venter enda på at maskinen min skal komme hjem fra doktoren:(
Mi sjåast:) Klem

Venke sa...

Så kule de buksene var! Ja hvorfor er det bare ungene som skal ha så kule og deilige bukser! Superidé!

Anonym sa...

Oh- den ser jo bare superbehagelig ut! Fin og. Tenker mange som syr sånne til unger godt kunne tenkt seg en selv.

Simsalabim sa...

Så bekväma de ser ut!

Drømmehjerte sa...

Det var en knalltøff bukse!! :-) Ser veldig behagelig ut også. En perfekt vår/sommer bukse! Jeg synes disse baluba-buksene dine er super-stilige!!