onsdag 31. mars 2010

hekla oldemorrute- skjerf

jeg blir skikkelig fort kvalm i bilen hvis jeg leser,skriver melding,snur meg bakover etc........men ikke hvis jeg hekler eller strikker!og det er deilig-for da kan en få gjort mye mens en er på veien!!!!!!!!!!Disse skjerfene til jentene så dagens lys etter en biltur til Sandnes for noen uker siden!Hekla i brune og sarte lillatoner,i en salig mix av ull og bomull.10 ruter på et skjerf,sydd sammen og kantet rundt med fastmasker for å få en ramme-verdens enkleste ,men kjempe søte skjerf spør du meg! skjerfene skulle matche kåpene til jentene.Da kan jeg jo samtidig benytte anledningen til å reklamere litt for en den super søte butikk vi har her i lyngdal, som også har egen nettbutikk:lilleollebolle -ta en titt da vel!!!
Søte påskeharer ,fått i gave av liv randi, pynter opp på hylla i stua vår!
ikke alle er like glad i regnvær som aurora............hun har nemlig en ny diddle paraply som nesten ikke er brukt..........og her om dagen rakk hun akkurat ut for å teste den før sola kom igjen(heldigvis og til glede for min del, mer enn regn og ruskevær!)

5 kommentarer:

Mamma til 3 sa...

Kjempefine skjerf og kåper;) Du er god, jeg hadde aldri klart å strikke eller hekle i bil:D God påske til dere alle fem.

Hildegunn.

SiriR sa...

Så nydelige skjerf!
Og herlig paraplybilde:)

God påske til dere!

od Andulky sa...

Jättefina skarfer och underbara bilder!

Astrid Hemsydd sa...

Veldig fine skjerf! Passa perfekt til de søte kåpene. Du er heldig som kan strike/ekle i bilen. Jeg blir kvalm bare jeg tenker på det!
Angående retrostoffene fra Lullaby.Jeg kjøpte i februar engang nr hun la ut masse "nye" stoffer etter å ha varsla slippet på bloggen sin. Kan være lurt å følge med der. Det var forresten før hun ble syk.. Før jeg kom over disse (og noen skatter på loftet hjemme i Trndelag) fant jeg heller ALDRI fine retrostoffer.. Men så snudde lykken, i allefall for en kort periode.. Ikke gi opp! Det blir din tur også!

Grethes design sa...

Hei. Tusen takk for en kjempe koselig award fra deg. Det var veldig koselig og setter veldig pris på det. Er litt stille her for tiden, men kommer sterkere tilbake etter hvert :-)