lørdag 30. januar 2010

balubabuksegjengen,bestilling og gave!

GOD HELG fra denne balbabuksegjengen!:-)
Disse to balubabuksene er lagd i fleece og er i str 6år!Den rosa med brune ribber har nabo-Reginemor bestilt og den sjokoladebrune med støvet blå ribber er gave fra oss til nabo-Adrian som feiret 6 års dagen sin i går-HURRA!!!!Håper de to gode naboene våre blir godt fornøyd!!!!!!!!!

7 kommentarer:

Mamma til 3 sa...

Buksene passet kjempebra og gjorde stor lykke. Kom hjem ei veldig fornøyd jente, som til og med hadde fått sett butikken din!! :)

elin sa...

ja hun var så skjønn!!Hun lurte på hvor henne jeg sydde og sånn......og da måtte hun jo få se drømmerommet mitt!!!"også liksom en butikk her-så rart-hjemme liksom!"også lurte hun på om jeg skulle sy nå,hva jeg skulle sy og om hun kunne se på-nei hun skulle jo hjem å spise var det jo........."også sprang hun hjemover igjen!Fin i fata-jente:-)

od Andulky sa...

Superfina, som vanligt ;-)!

Astrid Hemsydd sa...

Takk for hyggelig hilsen på bloggen min! Synes det er flere som tryller raskt her jeg :o) Alltid noe nytt fint her inne også! Halsen i eskimogarn er oppskrift fra Drops. Skrekkelig enkel: 18 masker med DOBBEL eskimo på pinne 12. Perlestrikk til 70 cm. Du trenger 4 nøster (200gram tilsammen). Sys sammen ende mot side - vola!

SiriR sa...

Så fin balubagjeng!!
Du er blitt en kløpper på disse buksene, gøy å se alle variantene som dukker opp:)

Cilipus sa...

Herlige baluba bukser og barn !!

Kristin sa...

Adrian gliste godt når han så buksene! De var super fine!:)