tirsdag 24. november 2009

og den vridde seg helt.....

....i vask:-(
utrolig kjedelig og lite kledelig!!!!!!!!!Har ikke vasket fleeceen før jeg har sydd i den,fordi jeg ikke syns den krymper eller vrir seg,,,,,,,,,,,men denne gjorde virkelig det!Så da er det bare å hive resten av fleecestoffet til vask før jeg klipper i det.........godt en oppdager det på privattøy og ikke solgte produkter iallefall:-)


syns forøvrig det ble en kjedelig modell ,mer en nattkjolemodell!Og det er jo greit:gode og varme nattkjoler i vinter er jo deilig!!!

6 kommentarer:

::Moia sa...

Du kan jo si at det er moderne med vridde sømmer;)

Tusen takk for flotte ord i går, slikt setter jeg stor pris på, veldig hyggelig:)

Astrid Hemsydd sa...

Ånei.. Så kjipt. Fine kjolen. Ja, ja det er sine egne feil man lærer av.. Jeg har forresten blogget om min balluba-inspirerte bukse i dag :o)

SiriR sa...

Så ergelig da. Har ikke opplevd maken selv, men skal nok passe på å vaske alt før sying:)

Spunk og boblemukk sa...

Så kjipt! Har også måttet ta meg selv i nakkeskinnet og begynt å vaske alt stoff før jeg skal sy i dem. Kjedelig, men det lønner seg visst ;)

Cilipus sa...

Kjolen var iallefall kjempefin, selv om den vridde seg. Har ikke sydd så mye i fleece , men skal huske å vaske den først:)
Skjønner at dere hadde en fin tur til S&S, selv med lang taxitur. Bor selv en times kjøring fra nærmeste S&S, og det er utrolig kjekt. Ha en fin dag:)

GRASRODA sa...

au da, så kjedelig! Men godt du oppdaget det privaten ja:) Ha en fin dag!!