torsdag 22. oktober 2009

2 prosjekt på sykurset!........ikke vet jeg,men det gikk å få bildene fram nå..........merkelige greier-her på kladden er det bare rare bokstaver og tall,men bildene kommer når jeg publiserer dem..........ja ja ikke alt en skal skjønne!

her er iallefall 2 prosjekt på sykurset:
-haremsbukse,str 2 år i brun bomull og ribb
-velour kjole/tunika i støvet rosa med brun ribb,str 2 år

8 kommentarer:

Anonym sa...

Så fin kombinasjon:) Det begynner å nærme seg slutten på kurset nå, kjedelig! Får håpe det blir noe mer å delta på etterhvert.

englemor sa...

SÅ NYDELIG - elsker brunt og rosa sammen!!! Dette må du få i butikken din - det vil selge!

Astrid Hemsydd sa...

Morsomme bukser! Og fin tunika til! Misunner deg fortsatt det kurset..

::Moia sa...

Deilig sett, er også veldig glad i rosa og brunt sammen, absolutt deilig:)
Kan jeg spørre deg, hvordan har kurset vært lagt opp, er det kursleder som bestemmer hva dere skal sy eller gjør dere det selv, lager alle de samme plaggene osv. og hvor mange timer og ganger har det vært?? Har startet med kurs selv, og litt usikker på hva som er den beste fremgangsmåten;)
Ha en strålende fredag, snart helg, endelig!

Sølvi sa...

For et nydelig sett:-) rosa og brunt hører virkelig sammen:-)

od Andulky sa...

Superfint! Blev helt kär i byxorna!!

Cilipus sa...

Helt nydelig det settet her, sikkert veldig deilig å ha på også:)

::Moia sa...

God kveld, nå har jeg holdt et kjolekurs i går kveld, og et barnetøyskurs i kveld, så det har blitt lange dager, men hyggelig.
Jeg har kjøpt meg en CoverPro men har ikke fått testet den ut skikkerlig ennå, jeg har bevisst valgt å ha separate maskiner, nettopp for å slippe å flytte nåler og styre mellom sømmene, dessuten hvis du har alt i en maskin må du være nøye med planleggingen av sømmarbeidet.
Det var jo et virkelig billig sykurs må jeg si, jeg er nok ikke like billig;) Men hvordan er det når dere blir så mange, jeg hadde tre på kurs i dag, og gjør ikke stort annet enn å hjelpe til hele tiden...
:)