søndag 10. mai 2009

solhatt-viruset har kommet til Lyngdal!!!


Jeg kunne jo ikke annet enn å teste ut noen solhatter etter et døgn ned Grasroda-Cathrine på Lista,som virkelig har fått dreisen på "bøllehattene". En non-stop sytur kan virkelig anbefales til sygale!
Jeg hadde ikke noe mønster å se på,men så på et ss-mønster til voksne,og tegnet slik jeg kunne huske Cathrine sine 12 lapper så ut....Den første hatten , den med blomster og prikker,ble en skikkelig utprøvingshatt!ble for brei og for kort.Brukte skråbånd nederst,slik at den ikke ble enda kortere etter opplegging...... Ellers er det en grei måte å få brukt opp litt reste-stoffer på disse hattene og det er jo veldig greit!
Baksida er i ensfarga rød bomull.Likte fasongen,men gjorde noen små-justeringer før neste hatt ble til...........
Denne ble mer passelig i bredden,men litt for høy!Ikke lett det her,små justeringer utgjør store forandringer på hele hatten(akkurat som du sa Cathrine-hatteekspert!!)På denne prøvde jeg sikk-sakk -kantmetoden,siden også denne ble i korteste laget......men denne har jeg ikke fått prøvd på,men kun strekt over ei presskanne i kveld,så i morgen får jeg tilpasse denne også,og se hvor den trenger forbedringer til neste for dette var moro!!!

1 kommentar:

GRASRODA sa...

Disse ble jo søte:)
Men ja, ikke lett å få til den rette form og størrelse. Øvelse gjør mester i det meste, så du skal se det blir perfekt til slutt!
Du må legge ut Lista- buksedressene også!!
Ha en skjønn dag:)