mandag 11. mai 2009

enda en solhatt og ny fot til maskinen!Har fikset litt på modellen fra igår og da ble den sånn!Syns den ser ut som den er litt i det korteste laget........ingen å prøve den på om kvelden typisk.............så vi får se imorgen igjen!

Har vært hos Marthas systue i dag!Ærendet var en kantstikkningsfot til maskinen!Etter inspirasjon fra Shamu og grasroda,måtte det bare investeres i denne!Spent som en unge,sydde jeg sammen denne solhatten med foten,og det var en drøm!!!!Denne er virkelig verdt pengene!Heretter blir det bare rette sømmer!!!

"Klar B kantstikkingsfot" heter denne foten fra husqvarna.Den kan reguleres flere hakk ved å flytte nåla der en vil ha den på kanten,langt inn eller ut!Genialt bra!!!Også er den gjennomsiktig,så det er lett å følge med der en syr-ja denne blir mye brukt framover kjenner jeg meg rett!Også måtte jeg jo bare ha noen nye bomullsstoffer hos Martha.......50% er jo ikke å forakte heller!
Siste bildet,er Emmeline ute i hatten jeg lagde i går og den satt som et skudd på hodet hennes-så der traff jeg med størrelsen!

Ingen kommentarer: