torsdag 2. april 2009

Herman 1 år og strikking i solveggen..........Herman til Siv Anita var 1 år på mandag og da benyttet jeg sjansen til å kunne sy ei guttebukse igjen!Brun cord fra kid,med brun ribb fra ss og skråbånd lagd av elefantstoffet fra ss. På denn selebuksa har jeg fuske treknapper utenpå store påsydde trykknapper-gøy å prøve det også.Her har jeg fulgt str 92 etter mønsteret fra Gynthers bok:sy selv barneklær 0-4 år-syns det er en fin modell ,men i boka er den uten ribb nederst.Jeg liker den avsluttninga på buksa og den er fin for å holde buksene litt oppe på beina for ongan-håper den passer!!!!!!!!!
Idag har vi hatt nok en fin soldag i hagen!Ungene maste fram trampolina,så Endre hadde ikke noe valg-den måtte opp!!!!
Jeg har fått noen late timer i solveggen:heklet meg nye ballerinatøfler(da mine ble for store og detter av hver gang jeg springer ned trappa-og det er ofte føles det som!!!!!!!!!!Og så var det litt håndsøm på selebuksa for å få den ferdig.Elsker å sitte i sola-fantastisk godt!
Gule små påskeliljer med irr-grønne blader er noe av det fineste jeg kan tenke meg!


......og Lussi-pus er med!!!

2 kommentarer:

GRASRODA sa...

God kveld! Ja, nå har du fått dreisen på buksene ja!! gøyal knappeløsning også. Det blir sikkert en fornøyd guttemann som skal ha denne på seg:)
Ja, deilig med våren ikke sant!!!! Det skal bli en fin dag i mårra også, så da må vi ut igjen. Hanna kjøpte seg ny sparkesykke i dag, så hun blir vel værende på den hele morgendagen:)
Mi talas!

elin sa...

så du hva jeg gjorde på kantebåndet???sikksakk mangeganger........fikk bare en ide om å prøve-syns det ble litt kult egentlig........alltid gøy å prøve noe nytt når en er i gang!Har lyst å prøve litt applikasjon med den sikksakken snart,men det for bli når alle e halvferdige prosjektene mine er ferdigere.........