søndag 22. mars 2009

Yes I did it!!!!!!!!!


Denne rosa "diapees&wipees"kjøpte jeg for ca 5 år siden fra en dansk nettbutikk(husker ikke navnet)og har hatt den i veska eller i vogna siden!!!Genial!Holder orden på bleier og våtservietter i ei stor og rotete veske(noen som kjenner seg igjen???utrolig hva en kan få puttet oppi ei stakkars veske etterhvert......Denne posen får jeg en våtserviettpakke og 2-3 bleier. Jeg har da altså studert denne ut og inn,for å prøve å lage meg en liknende selv!(finnes endel mønster rundt hos andre bloggere,men ikke helt lik denne mener jeg.)uansett er det gøy å knote seg fram til noe selv også,men det tar noen timer.....................men jeg fikk det til tilslutt!Måtte nesten demontere originalen for å skjønne det hele........men det gikk lettere etterhvert og resultatet ble bra.Har tatt endel bilder underveis,og tenker å lage et mønster-trinn for trinn på bloggen en dag jeg får tid.................

1 kommentar:

GRASRODA sa...

Så bra det ble!!! Dette får du lære meg:)Jeg har tenkt på en annen variant også, så da skal jeg studere den, så får vi bytte litt erfaring etterhvert:) Kjempefine gaver!!
Jeg fikk ikke sydd noe i går... vi styrte litt meg det nye kjøleskapet... og så var jeg i seng halv tolv!! Kjenner at jeg har rangla tidligere i uka, så det var et stort behov for å legge seg:)
Snakkes!