mandag 9. mars 2009

sett med bukser og tørkler til snuppelurene!!


Dette settet ble til på lørdag formiddag i fred og ro i sy-hula mi!Lenge planlagt og ferdig klippet,men ikke sydd før nå!!Buksene er uten sidesøm,med linning og strikk i livet og med skråbånd med brune elefanter på,alt fra s&s.Deilige og ledige bukser,litt tynne til vintersbruk men med ull under er alt mulig!!!Tørklene(eller siklesmekke til Emmeline!) har fått skråbånd med elefanter og knapp og strikk i de endene bak på nakken der de skal festes sammen(greit når en ikke får så store tørkler at en kan knytte de sammen,og egentlig veldig greit til små halser:ikke så klumpete og de henger godt!)Må bestille mer av dette stoffet,holder på med noe mer,men mangler litt stoff ja........så jeg mailer deg ei liste med bestillingsnr i løpet av dagen Hilde!!!Godt vi har s&s!!!

2 kommentarer:

hildeh sa...

Så fine ting du har sydd. Jeg har problemer med å bestemme meg for hva jeg skal bestille. Skulle bestilt hele butikken hit til lyngdal. Hadde vært en hit det,tror jeg:-) Kos deg videre! Snx. Klem

GRASRODA sa...

HEI! Så fine de ble! koselig når de får like klær:) Jeg har jo et mål om å gjøre det jeg også en dag..he, he..! Nå skal jeg gøre litt sylekse og så må jeg skrive ei best. liste til S&S... -vanskelig å bestemme seg ja!!! Enig med Holde at butikken kunne godt kommet litt nærmer lyngdal!! Jeg har forresten hørt rykter om at "Bok og Media" skal starte butikk i alleen, i lokalene der det gamle glassmagasinet/ "Til Bords" var før! De har en del hobbyting i butikken også, så det blir jo spennende å se hva hva som skjer der!
Ha en flott dag!
Snakkes i mårra!