fredag 6. februar 2009

retrostoff og ny grønn brødkurv til kvelds!Brødkurv heklet av 2 nøster med grønne tykke frotte-remser a` ca 3 cm breie og heklepinne nr 6.Enkelt og greit rundt og rundt til nøstene var tomme.Og da ble det akkurat nok til denne korga.Våaska hele i maskinen for å få den tettere og for å kunne forme den litt mer,og den ble super fin syns jeg!!2 kr og 50 øre for nøstet ......På fretex i dag var det nemlig 1/2 pris på alt i fargen grønt i butikken.


Fant samtidig mitt første retro stoff der som jeg falt for(det turkise,blå,grønne og hvite)
Kjøpte nesten 4 meter til 40 kr.Har så smått begynt å tenke ut hva det skal bli av de meterne..........iallefall et par sommerkjoler til jentene og kanskje ei veske-hvem vet.
Ellers fant jeg også et nøste(filleryenøste)med de fine fargene-tenk å ha det stoffet da........Kunne tenke meg å prøve å stryke alle remsene på det nøstet og prøve å lage kantebånd av det.........tror bredden holder akkurat....mye jobb,men tror det kan være verd det her!
3 kommentarer:

hildeh sa...

Så kult!!! Du er jo full av ideer og kreativitet. Må bare le når du skriver om alle planene dine. Du må jo bare begynne med dette på heltid:-) Jeg har ikke fått gjort så mye i det siste. Har malt vegger istedet. Vi har laga en ny gang nede som jeg har malt tak og vegger på. Legger kanskje ut bilder av det prosjektet:-) God helg! Kos deg med prosjektene dine!!!

GRASRODA sa...

Hei! Ja, så stilig den kurven var!! og den stoffet du kjøpt,:I LIKE IT!!!
Det var jo så typisk at de hadde tilbud på alt grønt i går da, når jeg ikke hadde mulighet til å komme meg avsted!!! Sukk....
Hanna har hatt overnattingsbesøk i natt. Og før de la seg i går bestemte vi at jeg skulle prøve å lage ei lue hver til dem i løpet av kvelden. Jeg hadde fått en lue-idè i går som jeg bare måtte prøve ut. Og det funka!! Ble kjempefornøyd med resultatet, tross alt at det alltid er rom for noen forbedringer:)
Skal prøve å få lagt dem ut på bloggen i løpet av dagen!!
Ha en fin dag!!

hildeh sa...

Nei, vi blir vel ikke arbeidsledige noen av oss med den dilla vi har fått oss:-)
For å få opp nyeste innlegget til de på blogglisten går du inn på tilpass og blogglisten. Der kan du hukke av det du ønsker skal vises på blogglisten. Det som er litt kjedelig er at det kommer ikke opp hele bloggsida, bare det nyeste innlegget med kommentarer.
Jeg legger ut noen bilder i kveld. Har ikke noe førbilde. Var kun et stort rom som vi har delt av. Jeg elsker slike prosjekter, men har tatt litt vel lang tid for min tålmodighet:-) Lykke til med vaskinga. Tror jeg skal hive meg på litt brødbaking før pizzaen skal i ovnen.