onsdag 6. juni 2012

::::::::sommerkjoler:::::::::

Et par kjoler sydd i en knasj herlig korallfarge med litt blomstrete mønster i turkis og mørkerødt i!! Farlig sommerslig!! Sydd på bestilling av Aurora snart 6år,som hun skulle ha som bursdagsgaver til 2 venninner;) Søtt, ikke sant!!Den jenta må snart få seg en maskin!!Hun har ønsket seg det noen år allerede! Noen som har erfaring med barne symaskiner??Noen tips???

4 kommentarer:

Jøsses... sa...

Så herlige kjoler!! Tenker jentene blir fornøyde ;o)
Like fine de kjolene i forrige innlegg, likte godt stoffet i lys lilla!

Takk for hyggelig kommentar hos meg, det er ALLTID trivelig i lyngdal!! Var der sist i dag... måtte ha hele 5 nye pass før sommeren...;o)

Fortsatt finfin uke!

Aina sa...

Ååå for noen nydelige kjoler,kan tenke meg de blir fine på fine sommerjenter....<3

Min erfaring med barnesymaskiner er som følger:
F&F fikk en symaskin av den slagen som er kjøpt på lekebutikk,ca 350 kr tenker jeg,bare noe drit som gikk i stykker før de hadde sydd 20cm....vi fikk byttet den og den nye står fortsatt uåpnet i boden....angrer på at vi ikke bare byttet i noe annet:(
Tenkte den var grei å ha som en slags "bli-kjent-med-symaskin" men vil heller bare annbefale å kjøpe en billig vanlig symaskin som de kan prøve seg på!!De selger de rundt forbi til under tusenlappen av og til...;)
Jeg får snart NY maskin og da overtar jentene her i hus den gamle min tenker jeg:):):)Jippiiiii;)

Tone sa...

Nydelige kjoler Elin :)
Jeg hadde billige Toysrus maskiner,virket ikke noenlunde engang...
Da Maren minste mor var 6 år fikk hun Husqvarna E20 fantastisk maskin,og hun syr på den enda....Ville hoppet rett på en enkel "orntlig" maskin

Lykke til :)

GRASRODA sa...

God kveld!! Så mye fint på bloggen Elin!! Du e go!!

Ang. maskin tror jeg også jeg ville ha starta med en enkel vanlig variant. Jeg tenker at Hanna skal få overta den lille Janome-maskinen jeg hadde da jeg begynte å sy.

Må treffes en dag! God helg! klem