onsdag 24. august 2011

grå-gråere-gråest-det er høst!Det begynner å bli høst og da går jeg inn i litt mørkere farger merker jeg;)mørke grå er en farge jeg er veldig glad i,men vanskelig å finne den perfekte antracittgrå fargen syns jeg.............lete lete lete!
Uansett : det har blitt ei ny veske på meg. Denne ganga med en delbar glidelås midt i midten i toppen av veskedelen.Greit å kunne lukke den litt mere avogtil,men veeeeldig greit å kunne ha den helt åpen også;)i like.
Hanken på denne er kortere enn jeg pleier lage,men brei og god og veska er ellers romslig!ingen innerlommer på denne,men neste gang skal jeg defentlig ha det!ikke lett å finne alt småtteri i store vesker.....hmmmm

Jentene har fått nye skjørter i gråtoner.Ribb i livet og en stor midtfoll på disse.Jentene elsker skjørter de kan svinge seg rundt i-så disse ble fort godtatt!4like er det blitt av disse-måtte bare ha til tanteungene mine også når jeg først var i gang;)
Herlig komfort med denne ribben i livet-noe en blir skikkelig avhengig av;))


2 kommentarer:

karinanna sa...

Den veska så tøff ut, alltid greit at den kan lukkes med glidelås. Flott skjørt til jentene.

I en Sving sa...

Grått er rått! Er det ikke det de sier. Flott skjørt og veska var jo også knall. Kjekt med brede stropper for da blir den mer behagelig å bruke.
Stikk gjerne innom bloggen min. Mitt første blogglotteri er i gang og premien er kjempeflott. Ta sjansen da vel!