torsdag 5. august 2010

sifua- min favoritt!dette er buksene jeg har nevnt tidligere noen ganger,men aldri fått blogget om ...........mine yndlings bukser delux denne sommeren iallefall!Har klart å ødelegge ei med fettflekker allerede,men har likevel 1 grå og 1 rosa/lilla jeg bytter på om dagene..........helt herlige rett og slett. Har en først begynt med sånne type bukser,kommer mann ikke ut av de med det første!!!!Har endel venninner og bekjente også som sprader rundt i disse "rompebuksene" mine! Og det er moro-moro!

Mønsteret er en blanding av onion,alt om håndarbeide og ei bukse kjøpt i Danmark i fjor sommer-puh! Det er ofte sånn med et produkt, en må plukke det beste av flere produkter for å finne det optimale! Fargene er duse og er kjøpt som laken!Finner en de rette fargene, er det samme for meg hva det egentlig er. Bomullslaken er jo utrolig mykt og behagelig å ha på og ligge på........så nå trengs det flere laken her i hus ,etter at det innkjøpte lageret har forsvunnet til bukser!!!!!
Denne buksa kan også dras opp til en tubetopp-dress,den kan ha ganske lange bein eller helt korte....drar du beina skikkelig opp,får du et ballonglignenede skjørt! Ha!!! og etter hva jeg har hørt,duger den som gravidbukse også!!!SIFUA-buksa har med andre ord: mange muligheter!
Selv liker jeg aller best å gå med den akkurat som på bildet;-)

see you!

2 kommentarer:

Cilipus sa...

Disse buksene ser super behagelige ut, akkurat slik jeg liker.
Kjempefine !!
Ha en super dag !!
Cecilie

GRASRODA sa...

Hei på du:)
Alt kler den smukke!! Ja, disse buksene har jeg jo sett før, stilige og praktiske plagg:)
Jeg hekler litt....!!
Klem