søndag 22. mars 2009

varme hjerter!!!!!!!


Har lagd en patent på "varme hjerter".Den ble bra i fasongen og varmer der den skal.Denne har ca 1 kg jasminris (eneste ris i huset i dag!)inni og jeg sydde kanaler på foret slik at risen skal ligge fint fordelt. Mathias varmet den i microen ca 2 min på full effekt sammen med et vannglass og slang den over skuldrene og trakk den godt oppover halsen-"åh" så deilig!!!!!
Dette første hjertet tok jeg med opp til Gunhild på kaffebesøk,genialt bra for henne som har mye vond og stiv nakke!!!!"Åh" sa Gunhild og satte seg godt tilrette med hjertet over skuldre,nakke og hals i godstolen!!!Viktig å pleie en sliten husmor-nakke iblandt også!!!

3 kommentarer:

GRASRODA sa...

Oj, den likte jeg!! Minner litt om risofanten min på et vis:) deilig at den varmer mer enn bare i nakken ja, - full pakke!! Tenker Gunhild falt for den!! Vi skulle sydd opp en hel haug av disse putene å solgt til finansiering av 10 års jubileumet til neste år:) -tenker det hadde imponert gutta våre hvis vi hadde en pengesekk på baklomma når regningen skulle betales! he,he:)
Ha ei fin og kreativ kveld!!
Klem

elin sa...

jeg er med!!!!!har lagd 2 til i kveld,men er tom for ris nå!!!!skal kjøpe noen kg med hvetekorn i morgen!!!!!enig den minnet om din risofant da den kom på nakken..........selv omden er helt ulik egentlig,bare et enkelt hjerte her,mens du har en litt mer komplisert greie og derfor sikkert endabedre på også!!!
lurer på når stoffene våre ankommer lyngdal??????
nå har jeg også installert meg teller!!!!!litt gøy da!!!!!
klem

susiq sa...

Hei! for en utrolig fin blogg du har laget da frøken:) Det hjertet likte jeg godt...Hvordan har du klipt den ut? - og takk for tipset til å lage meg en blogg! Jeg er i full gang!!http://susiq.blogg.no/

Hilsen ei kusine i Andebu- Susann