fredag 14. oktober 2011

herlig høst og lavendel baluba!høsten er ei herlig tid!utrolig fine og lune farger,åpent og fint mellom kvister på trær og busker-litt luftig liksom;o)
Her er Emmeline 3,5år på tur i Bogen i Vest fold, med ny lue som hun fikk av snille Cathrine!!Hun elsker den;))

Ellers har jeg fått sydilla igjen! Og det går i bukser,,,,,,,,og i lilla og lavendel;o)bombe............neida-jeg blir ikke lei!!!syr litt flere opp,så får vi se hvor lenge de varer!ta en titt inn i shoppen min!

fikk et tips av en kunde i dag:
Lurt å tenke litt julegaver allerede nå!!

jeg har bestemt at jeg ikke skal ta inn mange bestillinger nærme mot jul,så fint om dere gir lyd om det er noe dere har tenkt å bestille til jul-ellers er jeg redd jeg må si nei til bestillinger!Ellers har jeg erfaring med at det blir veeeeldig stressende for min del med bestillinger oppi alt jula fører med seg;))

3 kommentarer:

GRASRODA sa...

God kveld!! Du er god, som ikke går lei av denne sydilla :) Her har det vært litt sy-fritt ei stund, men må jo ta det opp igjen snart!
Så koselig at Emmeline likte lua!
Den så genial ut den fruktpressa! Er gjerne med på det en gang!!!

God helg! Klem

Siren sa...

Hei Elin! Øverste bildet var utrolig fint, og det lyser høst:) Godt å høre du har fått sydilla igjen, og fargevalget er kanskje ikke noe bombe, men utrolig fint likevel:) Fremdeles favoritt her i hus også;)

Mrs Bell sa...

Utrolig fine! Vet du hvor man kan få tak i mønster til slike bukser til voksne? Du har fantastisk mye fint:)