mandag 13. juni 2011

frk. anonym:)Jeg får stadig innvendinger mot at jeg er så anonym på bloggen min og bla bla bla.......
vet ikke helt: er ikke flau for å vise ansikt, men tenker liksom at det ikke er det jeg har fokus på her inne. Men jeg ønsker absolutt ikke å gjemme meg bak noe heller....så her er jeg;)etter en fotostunt av noen av de nyere sydde klærne mine.
Alltid like moro å knipse av seg selv;)ha ha ha;)

Denne genseren har jeg sydd etter en jeg demonterte tidligere. Den ble egentlig ganske grei,men stoffet eier ikke strekk i seg og gjør at denne lander langt ned på komfort-lista mi:(
Men likte så kjempe godt den fargenyansen på stoffet,at den likevel blir brukt.Kunne nok hatt den en str større pga lite strikk....-jepp!det blir neste gang. Egentlig liker jeg å lage mine egne sånne basisklær! Lett å få den i akkurat den nyansen og ikke minst lengde oog vidde her og der etter mine mål:)i like!
Har som mål å bli mer venner med coverpro-funksjonen på overlocken min denne sommerferien!gleder meg!!Ser for meg at det blir mye finere og sy den med den funksjonen ja!
Sifua buksa her er blitt smalere og smalere og lavere og lavere over rompa. Moro å prøve litt forskjellig;)
Denne ble en str for liten til meg(ifht. min komfort igjen)Vet jeg er litt nøye,men det er da lov når en kan få sy sitt eget tøy også,og lage det akkurat som en vil ha det;)Ser for meg at denne sitter perfekt på lillesøster:))
Lengre lengde på beina og de er også blitt en tanke smalere,noe jeg likte godt!!ha ei herlig fin uke alle sammen;)Jeg skal på kurs resten av denne uka, og gleder meg til det!!

2 kommentarer:

Frihet sa...

Hei hei der var du ;) nei jeg synest ikke du er veldig annonym, har nå sett bilde av deg iblant ;) Flotte bukser du syr!!
Forsatt fin kveld!!
klem

SiriR sa...

Så gøy å se bilde av deg igjen, lenge siden sist ja:)

Stilige klær du har laget, bare ergelig med lite stretch o genseren da..