torsdag 23. desember 2010

julesokker og Mathilde 2år;))



Da er det omsider blitt jul i vårt hus også!!Skulle ikke tro det innimellom alt som skal ordnes,vaskes,lages,lages,lages.........men du sååååå moro!
I år hadde jeg lyst å lage mest mulig julegaver og jeg var tidlig ute.........men det tar sin tid alt sammen........puh!!!Har gått med noen meter stoff ja,så det nærmer seg raskt en stoffhandeltur;))i like!!!
Julesokkene er hengt ut i kveld, de venter på å bli fylt med goodies fra bestefar-nissen!!Ungene er sååååå spente,tenker det blir tidlig morgen her i hus;))koselig med jul og gode tradisjoner!
Julesokkene er nye av året!Sydd i herlige tilda stoffer som ungene har valgt selv!


Lillejulaften er dagen til niesa og fadderbarnet mitt Mathilde! I dag ble hun 2år,og vi har feiret litt. Men resten skal feires sammen med fetter Mathias sin 9 års dag 25 desember her i hus;) Vi gleder oss!På bilder sist her,er gaven til Mathildemor fra oss! Har en følelse om at den er litt stoooooor,men vi får teste å se!
Håper å få et action bilde av Mathilde i denne herlige velurdressen med glitter i tom! Gjett om Aurora ønsker seg en slik eller...........

Ønsker dere alle:
GOD GOD JUL!!!!
klem elin

3 kommentarer:

englemor sa...

Super søte julesokker og du å du for en fantastisk nydelig dress!!!!
Du er bare rå!

Ønsker deg og dine ei riktig god jul!
Juleklem fra Hilde

ELLEMELL sa...

Ønsker deg og dine en herlig og vidunderlig jul!
nyt julen- det skal jeg!
klem ellemell

Heidi sa...

Du og du så effektiv du er!!! Jeg hadde og planlagt å lage maaange julegaver, men det var den tidsklemma... Noen ble det jo!Det har vært gøy å følge bloggen din og du har gitt masse inspirasjon.Gleder meg til fortsettelsen og er spent på alle julegavene som skal blogges!Fin repotasje i farsunds avis forresten! GOD JUL