tirsdag 29. juni 2010

::søt og lyseblå::

herlige lyseblå toner og mønstre,gjør denne Marikjolen ekstra søt!!!!
Kjempe koselig å få nye bestillinger og kunder gjennom gamle kunder!!!Disse klærne skal til tantebarna til ei jeg kjenner godt! Veldig moro og en kjempe tillits erklæring må jeg si!!!
Kunden ønsket Marikjole i lyseblått og soldress i lilla-og det ble det!
Syns det var så søtt med de lyse blå fargene,sjeldent jeg får lagd noe annet enn lilla til jentene............Har allerede kjøpt inn endel mer blåe stoffer,så mer skal det bli!


Alle som har bestilt Mari kjoler i juni,har fått en memmelukk som passer til kjolen,på kjøpet;-) Så til denne kjolen passet det fint med denne varianten.
Mammelukkene er i samme stoff som armene på kjolen,blomstrete,tynt og svalt.

soldress i lilla nydelig småblomstrete stoff. Vaffelsøm øverst og med snorer i lys lilla til å knytte over skuldrene. LILLELILLA-merket er festet bak om noen skulle lure..........
begge delene er sydd i str 3 år.

Koselig å høre at eierne er godt fornøyd med lillelilla-klærne;0)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Utrolig søte ting du har laget! Enig i at lyseblått var nydelig.

Grethes design sa...

Må bare igjen si at jeg virkelig er imponert over arbeidet ditt :-) Syntes rett og slett ALT du lager er bare superfint :-) Du er en STOR inspirasjon for meg :-)
Ha en fin kveld og håper vi får til et lite treff etter sommeren :-)

ELLEMELL sa...

det var kjempesøte kombinasjoner!

Veldig gøy med mamelukker til kjolene som du syr!:)

jeg ligger langfalt med vondt i ryggen, så symaskinen står. det er igrunn trist!

klem ellemell

Tudelidu sa...

Her var jo ALT fint! Du er så flink til å velge "riktig" stoff og stoffkombinasjoner til plaggene dine! Jeg følger deg ivrig videre:)

3prinser sa...

Du lager så yndige ting... skulle igjen ønske jeg hadde ei jente å kle opp... sukk, det blå stoffet i mammelukken var nydelig...

GRASRODA sa...

Bøyer meg i støvet Elin!! Skulle du bli lei barnehagen en dag ( noe jeg ikke håper egentlig da men...:) ) så vet jo ihvertfall at du ikke trenger å bli arbeidsløs!!!
I dag har jeg vært på personalavslutning på Jonas, og hadde på meg det fine lillelilla-skjørtet jeg fikk av deg! TAKK igjen! Snakkes i mårra!
Klem

elin sa...

takker og bukker for fine ord!!!!!!!!!!

grethe;hadde vært knall med et treff snart ja!!Vi må prøve på det;-)

ellemell!pass på ryggen din!!!sånn får jeg innimellom også,men jeg vil ikke skylde på maskinen og sittinga med den.......men jeg har begynt å stå i rett høyde å sy litt også,for å avlaste litt innimellom.
god bedring!!!

Cathrine;
må jo innrømme at jeg drømmer dertil når det er som travlest på jobb................men jeg digger å ha det akkurat som jeg har det nå!!!