tirsdag 11. mai 2010

prikker,lilla og hette.......


...........var noe av det ei mamma ramset opp at prinsessa si likte! og der kjenner jeg meg igjen;-) Prinsessa som eier dette settet er 7 år. Har tidligere sydd et nesten identisk sett i større størrelse,bare at kjolen har fått et hjerte til på brystet og balubabuksene har ekstralange ribber etter ønske fra mor! Kjolen er allerede tatt i bruk,mens buksa derimot fikk jeg i retur her om dagen,fordi den var altfor lang;-(sånn som kan skje når en ikke har modellen i nærheten og får målt. Bedre at den er litt for lang enn for kort,men det finnes grenser for hvor lang den er også............


.........så denne kuttet jeg av ca 12cm,og håper at den passer bedre nå på prinsessa! på denne modellen kommer det litt ann på hvordan du vil bruke buksa,for hvordan du vil ha lengden.Alt er greit ,bare kunden er fornøyd;-)

ellers må jeg bare si ,at jeg er veldig glad i å få bestillinger som her;når jeg får litt hint om hva kunden liker,men samtidig at jeg får frie tøyler =)da koser jeg meg ekstra mye med bestillingene!!!!!

ellers har jeg fått igjen overlocken,og gleder meg til å jobbe litt mer med den!Vi er langt fra veldig gode venner enda.........men han blir ikke kvitt meg så lett;-)

3 kommentarer:

Cilipus sa...

Denne kjolen og buksen er så kul, herlige farger.
Er ikke helt venn med overlocken min heller, hvis det er noe trøst.
Cecilie

GRASRODA sa...

Så stilig!! Kjempeflott sett!
Du e best:)

SiriR sa...

Så kult et sett!
Enig med deg, gøy å få litt hint om hva bestilleren liker, og ellers litt frie tøyler:)

-og jeg er heller ikke venn med overlocken min..