tirsdag 20. april 2010

velkommen Håkon!!!!!


jeg elsker å lage barselgaver til søte små som ser dagens lys rundt oss!!!!!!Denne søte selebuksa er håkon sin.Var så heldig å få se han i går-et nydelig lite sjarmtroll!!!!!!!!men han hadde litt å vokse i i denne buksa.........glemmer at de er så små!selebuksa er sydd i str 6mnd,etter gynther sin modell,men ribbene er fra meg! Elsker ribber på bukser-utrolig greit,praktisk og ikke minst søtt! buksa er sydd i lys støvet blå babykord,er fora med litt lyseblå elefantstoff øverst. Har for moro sydd den ene delen feil vei liksom,slik at det blir et fargespill på den ellers enkle buksa(liker sånne små eksperimenter og detaljer-er jeg rar eller???) bak på buksa fant jeg ut at jeg skulle ha noen sirkler(bombe!) og "lillelilla"på det-det ble bra!!!!!!!!4 ganger Kokosknapper hører med på sånne søte bukser og lange ribber som kan brettes opp eller ned-så her er det muligheter for å vokse Håkon!!!!!!

7 kommentarer:

SiriR sa...

Kjempefine bukser, jeg liker også denne modellen godt:)

Anonym sa...

Fin bukse! Sirklene gjorde det lille ekstra. Ellers ligger det noe på min blogg til deg. Du trenger ikke sende videre, men det er uansett et kompliment!
Ha en fin dag.

Anonym sa...

Tusen takk for den kjempefine gaven, både jeg og foreldrene mine gleder oss til buksa kan tas i bruk! Den er kjempefin :-)
Hilsen Håkon

Heidi sa...

Knallfin! Holder på med ei slik selebukse nå!! Kanskje jeg skulle tatt ribb i bunnen slik som denne. Har du gjort noe om på mønsteret?? Skal lage ei selebukse som skal sendes så da er det kanskje litt vanskelig å treffe på størrelsen.. Buksen jeg sydde ble jo alt for vid i livet....Må kanskje sy noen før jeg blir helt fornøyd. Takk for award og du får en i retur fra meg!! :)

Frihet sa...

Fine bukser!!
Her inne var det mye flott, legger meg til som følger!!

Siren sa...

Herlighet så utrolig flotte! Selebukser er et av mine favorittplagg:)

elin sa...

takk for hyggelige kommentarer!

tenk at også håkon fant veien her!moro!!!!!!1kanskje vi kan få et actionbilde etterhvert???

heidi!så spennende at du syr mer og mer!er det ikke moro!!!!
jeg har ikke gjort noe med mønsteret nei,annet enn å lage de litt smalere,og legge til ribben!ribb er jo kjempe greit når en ikke helt kan få prøvd de på,for da gjør det ikke noe om de er litt for lange!!!!!

frihet natalie:hyggelig at du likte deg her;velkommen igjen!!!!!!!!