søndag 21. februar 2010

strikka lue med heklet hjul......Har hatt ei kjempe effektiv og travel helg på alle måter:har vært alene med ungene(husbonden er på hyttetur med gutta hele helga),feira oldemor sin dag,vært med den sprekkeferdige lillesøstra mi og tantegutten,August:-)kveldene har selvfølgelig gått til strikkingblogging og sying;-)kan det bli bedre????Ikke for min del!!!Har sydd ferdig 2 bestilte sett,ei veske for salg,nok en fleecekjole til meg...(ja jeg har noen av de,men leter hele tiden etter de rette snittene..)også har jeg fått strikket ferdig noen av de hundre påbegynte prosjektene for tiden(kjennes godt !)
Denne lua er fra den boka jeg nente tidligere som jeg fikk låne på biblioteket!Syns det ble en artig vri med det hekla hjulet som øreklaffer:-)

den egentlige eieren ville ikke la seg fotografere i dag(er man 2år så er man 2år,og da er det lov å trasse litt Emmeline!)Lua er litt liten tilAuroramor-men søt likevel!!

Ha en fortsatt fin søndag!!

4 kommentarer:

Marianne sa...

Hei!For en effektiv frue du er! Alene med barna, og fått gjort såå mye, jeg er super-imponert! Kjempefin lue :o)

GRASRODA sa...

Kjempesøt lue!! Og for ei effektiv dame!!!
Fleesebuksa til Hanna ble godt mottatt i dag tidlig, og den ble til og med beholdt på da vi skulle på søndagsskolen i dag;)Nå vurderer jeg å prøve meg på en genser som kan passe til!! Melder deg senere ang. morgendagen! Klem

od Andulky sa...

Så söt hon är!! Underbar mössa!

Astrid Hemsydd sa...

He, he, det er godt å høre at det er flere toere med trass! Ja, du har rett i at jeg har funnet ganske mange give aways :o) Veldig lyst til å vinne for tida.
Luen var veldig søt!