onsdag 3. februar 2010

ny sminke -> ny sminkepung og spraylim


Når man kjøper ny sminke,må man selvfølgelig ha en ny og rein veske til å ha den i:-)Jeg fant et lite stykke tøy i restekassa mi,som jeg engang fant sammen med noen gamle ting i ei kasse her hjemme.Matcha det med litt lilla sopp-applikasjon og lilla glidelås.
Denne sprayen er lim!Genialt til applikasjon og div.Dete var virkelig noe for meg!Gikk mye fortere enn å stryke på fliselin .........i love it!!har kjøpt den hos marthas systue(lokalt her),men det en nok noe av det samme som denne!Kan virkelig anbefales!Jeg leste om dette vidundermiddelet først hos od andulky Takk for tipset!!!Ta en titt inn på bloggen hennes!!!!!!!Hun er en reser på maskinen:-)

Ellers har det vært en skikkelig arbeidsdag bak maskinen for meg!!Har fått ferdig mange av bestillingene som var påbegynt-en deilig følelse!Venter med å legge ut bilder ,da mye av dette var gaver.........ikke gøy å røpe for mye før de endelige eierne har mottatt gaven:-)

og gjett om det var jubel da jeg hentet posten og den rykende ferske stoff og stil katalogen lå der til meg!Har allerede rukket å kikket igjennom den flere ganger-såååååååååå masse fint!

6 kommentarer:

od Andulky sa...

Jättefin sminkväska! Jag älskar också spraylim ;-)

Netta Marie sa...

Ååå, sånt lim må jeg skaffe meg også! Det flisegreiene blir så sykt mye gris, i allefall hos meg :)

SiriR sa...

Spraylim høres bra ut, har ikke testet det:)

Og kjempesøt sminkeveske!

Anonym sa...

Har tenkt så lenge at jeg må få tak i en sånn spraylim, blir vel en tur til Martha en av de nærmeste dagene:)
Stoffogstil i min postkasse også, deilig med fridag og fersk katalog!!!

Kjempesøt sminkeveske!!
Ha en fin dag:)

Cilipus sa...

Herlig sminkepung, er så fint med lilla og brunt.
Og tipset med spraylim var genialt.
Takk for det.
Cecilie

Unknown sa...

Utrolig lekker pung du har sydd!! Spraylimet er sannelig genialt, det er helt sikkert! Gjør applikasjoner til en fryd, og ikke et tiltak ;)