onsdag 11. november 2009

ny maskin,rot....og ukas postsending!

Denne maskinen har flyttet inn til meg!!!!Valget var vanskelig,det er jo så mange fine overlockmaskiner der ute!Men denne er splitter ny fra produsent og har endel finesser som passet meg fint!(f.eks den enkle måten å kunne sy coversømmer på også!!!!!!!Det er en drøm.......men det er uvant og jeg har masse å lære meg !!!!!Godt jeg får et kurs på maskinen av Martha om ikke så altfor lenge håper jeg!!!!!!!Håper og tror vi skal bli kjempe gode venner vi to!!!!!!!!!
Jeg har det travelt om dagene,og det går unna med produksjonen,spesielt på balubauksene!!!!Veldig moro!Kundene vil ha fler og fler......her er denne ukas produksjon og forsending.....godt å komme seg litt nedover lista på bestillinger!!!!Begynner å rake opp for enkelte stoffer,så da er det godt jeg skal på stoff og stil til helga:-)jippi:-)Da skal det handles:-):-)
Dette bildet skulle jeg jo aldri lagt ut i offentlighet........sjekk det rotet!!!!!!!!Huff så tragisk!Jeg drukner snart under...kan jo ikke se den andre maskinen min for rot........men sånn er det når en ikke har tid til rydding om dagene!Jeg drømte en gang om orden i sakene på dette rommet.........jepp!jeg kunne virkelig ønske meg noen flere timer i døgnet til jul:-)

11 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Ja, det er du ikke alene om. Dagene går altfor fort! Så gøy at du har så mange bestillinger! Ikke rart, baluba-buksene er jo helt supre!

Synes nå ikke arbeidsrommet ditt så så verst ut - du er heldig som har eget hobbyrom. Jeg sitter i stuen og syr, og da blir det rot!

Lykke til med produksjonen din!

Klem

GRASRODA sa...

Tjo og hei!! Litt rot i systemet har vi alle, tro meg;) Men potensiale er der til at dette kan bli veldig bra!
Så gøy med ny maskin! Jeg skal hente min i mårra, gleder meg!
Du har blitt en reser på produksjonssiden!! Skal si det går unna!! Jeg har sittet å forberedt morgendagen, ska ha et lite foredrag på jobb i mårra..
Snakkes!!!!!

SiriR sa...

Så gøy at du får så mange bestillinger på balubabukser!
Og stort grattis til ny maskin, å sy med overlock er jo en drøm i forhold til vanlig maskin.

Godt å se at det er andre som ikke har tid til å rydde! Ble helt misunnelig på all hylleplassen din!! Jeg har alt for lite, masse stoffbunker på gulvet etterhvert..

Anonym sa...

M.I.S.U.N.N.E.L.I.G!! For et fantastisk stort og deilige syrom-litt rot må man ha;) Gratulerer med ny maskin-det er så moro og enkelt med overlock!

SNILLPIKE♥ sa...

Så heldig du er som har fått deg overlock maskin (regner med det er det da). Jeg har så lyst på òg, men det er jo så mange å velge i og mange prisklasser. Vanskelig å vite hva en skal kjøpe.

Stort og godt arbeidsrom du har da, jeg må sitte på bordet i stua. Med 4 barn i huset, ble det ikke noe arbeidsrom på mor. Men nå er eldstemann flyttet, så jeg håper det ordner seg.

Ønsker deg en flott dag.

Astrid Hemsydd sa...

Gratulerer med ny maskin! Den så fin ut. Sikle, sikle.. Synes syrommet ditt så alle tiders ut jeg! Masse plass i allefall (dethar ikkejeg på mitt..)

Artig at du har masse bestillinger på baluba-buksene! De ser jo så herlige ut!

Jeg har forresten utfordret deg på bloggen min :o)

Cilipus sa...

Gratulerer med ny maskin. Det er jo så gøy at du har mange bestillinger. Skjønner at ikke det blir så mye tid til rydding:)Har ikke hatt så mye tid til å ta bestillinger nå, men kunne ønske det. Og en overlock står på ønskelisten også:)

Spunk og boblemukk sa...

Oi, skal si du storproduserer for tida! Rot, hva er det? Jeg roter aaaldri med syprosjektene mine.. (ehh.. ikke spør mannen min om dette er sant ;)

od Andulky sa...

Grattis till fina maskinen!!

englemor sa...

Gratulerer med ny maskin - en sånn vil jeg å ha!!!! Men må nok vente litt, har nettopp kjøpt meg ny vanlig maskin så.... Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves heter det vel....

::Moia sa...

Gratulerer med ny maskin, tipper ting blir litt enklere, morsommere og raskere fremover:)