fredag 2. oktober 2009

stor og god veske!

Denne veska er mi!!!!Denne er helt super for oss småbarnsmødre i farta!!!!!!Det er en test,før jeg skal ta til på 3 bestilte slike vesker som ligger ferdig oppklippet på syrommet...........den ene skal gjøres ferdig i helga,resten til uka!!!
Veska mi har kjempegod plass-ca 70 cm lang og 4o cm høy,den er posete-altså med legg,slik at den rommer nesten altfor mye rart!!!!!!!!!Har laget 3 innerlommer med strikk og knapper!God plass til termos og drikkeflasker på den ene siden og 2 litt mindre lommer til det en måtte ønske å fylle de med!!!Har hengt på 2 hemper og en karabinkrok-til nøkler ,mobil ol!!!Kjempegreit i ha faste plasser i slike store vesker-lett å fikke ting i farta!!Den er fora med ensfarget tykt og svart bomullsstoff,og har en stor svart knapp til lukking!!!Hankene er gode og lange,ca 80 cm lange,slik at de kan henges over de fleste vogner(jeg har en phil&teds søskenvogn her på bildet)Kjempe greit og ikke minst lettvint for ho mor .Veska kan derfor også bæres tvers-over!

Denne veska har vært i dyreparken i hele dag og hatt med masse proviant til både store og små,så den får absolutt en ståkarakter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 kommentarer:

SiriR sa...

Herlig med en veske hvor man får plass til alt!! Superfin:)

Anonym sa...

Denne så utrolig kjekk ut! Mengder av ting skal med når små mennesker skal ut på tur:)

GRASRODA sa...

Så stilig!!! JA, neste veske her skal også bli et par cm. lengre på stroppene slik at den kan henge på vogna:)Superirriterende når det bare NESTEN passer....:)
Ha ei god kreativ helg!!!!!

Beata sa...

Fin och praktisk väska!

Unknown sa...

Heisann, og tusen takk for lang og FIN kommentar i bloggen min! Jeg har vært innom deg tidligere, tror jeg, og syns du lager utrolig mye fint! Gøy å se kjente på blogg, og med samme syentusiasme som meg selv.... Stilig veske du har pønsket ut, en hver travel småbarnsmors drøm...!

::Moia sa...

Hei igjen, vet ikke helt hva som skjedde men, da jeg skulle lese kommentaren din, forsvant den for meg, tror nok jeg slettet den... hmmm... :)

Cilipus sa...

Så utrolig fin veske, og praktisk. Jeg er helt avhengig av store vesker, men vil gjerne ha de fine også og den her hadde jo alle disse tingene:)