søndag 11. oktober 2009

re-baluba----redesign
redesign er inn nå om dagen og på sykurset ble vi også tipset om å bruke "avgått"tøy omigjen i ny design!Jeg har tidligere brukt gamle dongri bukser og jerseygensere til nye bukser til jentene-men bare til privat.Jeg har masse dongri på lager(elsker dongrifarger)0g andre bukseegnedestoffer og endel ribb liggende til flere nye balubabukser- re-balubabukser faktisk!Følg med i lille lilla shop!!!og merk:det vil kun bli et aksemplar av hver!!!Altså helt unike bukser!!!!!!!

8 kommentarer:

SiriR sa...

Så kule bukser! Og alltid gøy med re design:)

::Moia sa...

Det der er jo så smart, jeg har også planer om å gjøre sånt, men det blir stort sett nedprioritert. Har sett at du også elsker lilla, for min del klarer jeg nesten ikke å sy i andre farger, det kan jo ikke være bra;) Og gratulerer med liten butikk:)

Cilipus sa...

Redesign er bra:)retro luen var bare helt herlig.

Gurimalla! sa...

Den var søt!

Anonym sa...

Stor fan av redesign og skulle gjerne gjort mye mer av det..hvor ble tiden av??:) Disse buksene ble knallfine!

englemor sa...

Likte virkelig godt baluba buksene - og dongeri er tingen!!!- liker å det veldig godt!!! Hvor har du vært på kurs? Vet du om der er noen sykurs Lyngdal - Mandal? Nærmeste jeg fant var i Kristiansand.... litt langt å kjøre, men er inne på tanken.

englemor sa...

Så gøy med kurs - si gjerne i fra om det kommer fler!!! Venter spent på noen bøker om søm og sying av barneklær - venter de i posten i løpet av uka... gleder meg som en unge ;-) Får prøve meg frem litt selv, gøy med noen utfordringer ;-)

Inger Hilde sa...

Hei :-) Kjempe søte bukser! Kom tilfeldig over bloggen din, jeg holder faktisk sykurs I Mandal. Reiser også rundt for å holde kurs. Ganske nylig startet. Ikke så mange kurs igjen før jul, men det blir flere etterhvert :-) Ta gjerne en titt på hjemmesiden min: www.ingerhildewatts.no