onsdag 7. oktober 2009

nye balubabukser !balubabukser i støvet blå/turkis med prikker. Denne er sydd i str 1 år og passer perfekt til Emmeline som er ca1,5 år-så de er store i str.Jeg liker når de sitter litt på rompa på småtrolla,derfor bare str1 år til Emmeline-mor!! Ribben er lang,god og tykk(en slags mikrofleece )
Har begynt å sette på str-lapper på klærne,veldig greit når en lager flere av samme type og for de som kjøper!!
Har endelig lagd mine egne merkelapper:"lille lilla"og størrelses-lapper!!Kjempe fornøyd og moro å gjøre jobben selv!!!!Brukte word art,for der kunne en speilvende teksten!!etter å ha funnet tekst og logo jeg ville ha,printet jeg ut på overføringsark/t-shirt(til å stryke på stoff etterpå,kjøpt på clas olsson 10pk til 139kr)-å ja,som da også kan vaskes i maskin uten at det smitter av eller forsvinner !!
Har noen bukser for salg,noen med fleece inni (300kr)og noen uten(200kr)!!!Velg selv hva som passer best for deg!!!

11 kommentarer:

od Andulky sa...

Supersnygga!!!

Astrid Hemsydd sa...

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min! Det er flere som er produktive ser jeg! De balubabuksene ser jo kjempeherlige ut! Smart måte å lage gode bukser av kule, stumme stoffer på! Følger spent med på flere oppdateringer fra det sykurset! Kunne godt tenkt meg å gå noe sånt for å få litt praktisk input når det gjelder syinga selv om man får mass inspirsjon fra bloggverdenen også.

Doris_Assar sa...

Såå fina!!!

SiriR sa...

Så søte.

Hvordan har du laget lappene dine? Ble nå litt nysgjerrig!!

GRASRODA sa...

Fine bukser igjen!! og merkelappene duger jo de!!
Buksene til Elias ble akkurat litt for små... var det str. 2 år? Har du liggende i en større størrelser? Ikke stress, jeg er klar når buksa er klar;)

Spunk og boblemukk sa...

Kjempefine bukser, og superstilig fleecedress du har sydd :)

Beata sa...

Jättefina!

Barbros lille atelier sa...

Så fin bukse!Og så lurt med hjemmelagde lapper. De ble jo kjempefine! Tenkte jeg skulle bestille fra mina namnband, men nå tror jeg jammen jeg skal prøve å lage de selv jeg og:-)

englemor sa...

Kjempe herlig bukse :-) Ble kjempe inspirert av bloggen din - så mye at jeg har fått min egen blogg og endelig fått fart på ønsket om å lære meg å sy klær. Ramlet over din blogg tilfeldig, snakket med venninna mi Elisabeth og nevnte at jeg følte jeg hadde hørt navnene på barna dine en eller annen plass ;-) Viste seg at hun visste veldig godt hvem du er :-) Har jo hørt snakk om dere ;-) Morsomt :-)

englemor sa...

Ja det er selveste Elisabeth Fladstad ;-) Det er jeg som er styrer og medeier i barnehagen ja. Morsomt dette :-)

Fit mum sa...

Åh, en så nydelig kombinasjon av flotte tekstiler!! Så romantisk og søtt!