søndag 13. september 2009

"ollgoll"luerDa er ulla igang igjen!!!Jeg må innrømme at jeg er svak for ull..........har strikket på luer i helga i Danmark.Samme mønster som jeg lagde flere av i fjor(alpakkaluer),men i år med annet garn:dobbel tråd i askeladden lammeull fra nøstebarn,farge beige/grå-kjempe deilig garn! Har også testet litt ulike mønster ,moro mednoe nytt! Passformen er jeg fornøyd med,den sitter perfekt på hodet og passer fint over ørene,og er god og varm!!!
Denne i dobbel perlestrikk er i str 12-24 mnd
Denne i breie riller er i str 0-6 mnd
Disse her kommer for salg-når de bare blir helt ferdige....skal ha knytesnor og teste litt tynt for inni ved ørene!
Ellers vil jeg meddle at SIRI DESIGN har konkurranse på den kjempe flotte bloggen sin!!!Der kan en være heldig å vinne ei super søt veske!!!!

6 kommentarer:

SiriR sa...

Gøy at du er med i konkurransen min!

Så utrolig fine luer! Lenge siden jeg har strikket nå, er helt inne i syverden. Kanskje jeg må finne fram litt ull igjen..

fru eikhom sa...

et lite tips - sjekk ut knit123.com, der har de lignende garnet til nøstebarn - men til halv pris. vet ikke om dette inneholder lanolin da...

Cilipus sa...

Superfine luer, ser ut som de har bra passform:)

GRASRODA sa...

ja, du er svak for ull, det har jeg skjønt:) Med det er jo så mye fint du tryller frem, så det er ikke rart du er bitt av den basillen!!
Det er vel den samme typen lue som Elias fikk i fjor?! Den satt veldig godt på ørene ja, deilig lue!!!Tenk, nå er det jammen ikke lenge til, så er det vinter igjen...
Hørte Turid var hos mamma på Lista i dag! Morsomt:)
Hvis du vil ha luene inn på Lille...:) så si fra, så skal jeg vise deg hvordan!
Godt valg! Klem

Unknown sa...

Hei!
så koselig at du vil være med på trekning :)
- og nå skal jeg lese litt på bloggen din - så mye fint!
Ha en fin mandagskveld!
Hilde Iren :)

::Moia sa...

Hei, hei:)
Du gjør helt rett i å investere i en overlock, den vil absolutt gi deg flere muligheter enn ved å bare ha en rettsømsmaskin, jeg bruker min daglig og kjenner at jeg ikke kunne klart meg uten;) Spesielt til søm av barneklær. For øyeblikket har jeg en 15 år gammel Elna, som igrunn er robust og bra men det kan være en utfordring og tolmodighetsprøve og skifte tråd, så det gjør jeg minst mulig... Jeg kommer derfor nå til å kjøpe meg en ny maskin, en BabyLock Evolve, har lest mye positivt om den på nettet og BL går for å være best når det gjelder overlock maskiner, så det gleder jeg meg til, samtidig skal jeg også kjøpe en Janome CoverPro, til coverstich sømmer, opplegg osv, det føler jeg at jeg savner nå, selvom jeg fint klarer meg uten, så blir jo sømmene litt mer proffe:) Det finens også kombinert maskiner, hvis du tenker du trenger det, disse er jo dyrere, men du må jo se på behovet ditt, hvor mye du skal sy og hvor mye du har lyst til å innvestere. Og siden du spurte meg først så kan jeg fortelle deg at jeg kommer til å bli Janome og BabyLock forhandler til uken, så hvis du trenger mere spesifikke tips og råd, gir jeg deg gjerne det, litt vanskelig her på et kommentarfeltet, jeg mener selv at jeg har god grei på saker og ting, så jeg veilder deg gjerne hvis det er ønskelig:)