onsdag 23. september 2009

min mei tai!


her er min patent på mei tai bæresele!!!Denne prosessen har vært spennende!!har laget 3 til nå og 2 pakker med nåler er gått med.....ikke vet jeg hva som skjedde,men de knakk en etter en!de er jo sydd i flere lag og sikra godt men likevel...........Denne grønne har ei bakside i blomstrete bomullsstoff ,innerfor i fleese og framsida i grønt linstoff.Den har også fått ei trekant lomme med strikk og treknapp samt ei trekant hette som også er foret med fleese.Hetta kan brettes ned ,halvt ned eller over hodet til barnet!


Man lærer og erfarer underveis!!!Disse stroppene ble litt for korte og de forrige litt for lange og for godt polstret.........neste blir perfekt!!!
Elsker disse hettene,de er så søte på ungene!!Holder på med noen fleese og ulluer ala disse.....
Har begynt på sykurs i barneklær denne høsten hos Martha-har vært der 2 kvelder denne uka allerede og det er utrolig moro og lærerikt. I den forbindelse skal vi ha ei utstilling og liten salgsbod første helga i november........spennende!!!Håper å få ferdig noen mei taier,vesker,bleieposer,leketepper,bukser,kjoler mm.............det blir med andre ord en travel høst!!!!!!!!!!

8 kommentarer:

SiriR sa...

Wow, så utrolig stilig den ble! Så flink du er:) Vel verdt alle nålene som knakk!!

Spennende med sykurs og salgsbod!

Cilipus sa...

Kjempestilig mei tai, digger hetten og lommmen:) Sykurs kunne jeg også tenkt meg, morsomt at det er spesielt for å sy barneklær, det er jo så gøy.

::Moia sa...

Bare et lite tips, bruk jeans-nåler og sy sakte over kritiske punkter, noen ganger når det blir ekstra tykt vrir jeg litt på hjulet når jeg merker det er hardt for motoren og dra rundt, du sparer noen nåler på dette;)

Åse sa...

Så utrolig flott den var!
Ekstra bra når egnre produkter skiller seg litt ut!

Du har så mye flott i bloggen din, du!

Anonym sa...

Så fin den ble!Elsker disse hettene selv og veldig lurt å sy den på en mei tai:D Heier også på jeans nåler og sakte sying, har selv bannet mang en gang over utallige knekte nåler;)

GRASRODA sa...

Så fin den ble!!!!!
Og så stilig med den hetta på, litt orginalt og spesielt, ikke lik alle andres!!! :)-Og grønn, me like!!
Du får lære meg dette når jeg er "restaurert" i kroppen og sy-klar igjen!
Klems

kaoz sa...

Rålekker!!Stilig fasong, og fine stoffer =D

Gurimalla! sa...

Den var da bare lekker! En av de kuleste jeg har sett! Bra jobba!