tirsdag 23. juni 2009

tunika/kjole under produksjon



Har en tunika fra only som jeg er veldig glad i!Og denne kunne jeg tenkt meg flere liknende av.......og da var det bare å sette i gang å prøve,....,men måtte lage 2 før den ble brukende!Dette liker jeg!!!Den ble omtrent som planlagt-kankje litt mye rynk i halsen og derfor også litt "pukkel"rygg bak,men det blir enda bedre neste gang.Mamma har allerede bestilt seg en likedan!Og jeg vil ha den i flere farger!!!!!



Denne er sydd av et tykt vevd bomullsstoff som engang ble kjøpt på ikea med tanke på å fungere som gardiner,men så er de blitt liggende!Så for meg at dette kunne fungere på denne modellen!!!Strikk på armer og 3 ganger strikk i halsen.Utrolig enkel og grei å sy!!!!



6 kommentarer:

SiriR sa...

Så fin den ble! Jeg blir alltid så glad når det jeg lager til meg selv passer, deilig!!
Veldig søt fasong på denne.

Anonym sa...

Så moro med noe så sommerlig og fint til seg selv! Må tørre å prøve meg på noe til vokse mennekser snart, ikke bare disse småtassene;)Kjempefin ble den!

angelmax sa...

hej tack för alla dina fina kommentarer på min blogg jätte fin blogg du har och va fina saker du gör!
Att få en spelare till bloggen är lätt det är bara att trycka på creat a free i min blogg så kommer du till sidan sen går u in i din layout och ordnar en ny gadget och lägger in det kopierade materialet från spelaren!

Cilipus sa...

Kjempesøt topp, gøy å prøve noe nytt:)

Pernilla sa...

Snygg!! jag måste också sy något till mig själv!!

GRASRODA sa...

Grattis med nytt plagg til deg selv:) Kjempefin!!
Jeg har øvd meg på vaffelsøm i dag, og det funka!! Snakkes i mårra;)