onsdag 10. juni 2009

spenserkjoleDenne spenserkjolen er sydd etter grunnmønster fra boka "barn igjen" av Lisbeth Bjørndal,men utover det har jeg gjort som jeg selv vil!!!!Har brukt et supersøtt stoff,brunt med småblomster(gardiner fra fretex faktisk!!!) petroleumsblå-skråbånd fra stof2000 og bambusknapper fra ss.Lenge siden jeg hadde prøvd meg på knappehull.......men det gikk overraskende lett .Det var værre med skråbåndet rundt............vanskelig å svinge ,så dette må jeg øve mer på!Noen som har noen tips her,så blir jeg glad for det!!!!

11 kommentarer:

GRASRODA sa...

så søt den var!!
Har du kjøpt det tøyet nylig? Jeg har funnet lite der i det siste... ser frem til loppis i sommer:)
Jeg knoter noe voldsom med et skjørt til Hanna i kveld, uten mønster selfølgelig, og da blir det jo slik... Men jeg lærer jo underveis, men tålmodigheten synger på siste vers nå!!!
Snakkes:)

Anonym sa...

Så utrolig mye fint du lager-skikkelig gøy å følge med!:)

SNILLPIKE♥ sa...

Du syr så masse fint, har oppdaget bloggen din i dag, og har rullet meg langt nedover på siden. Imponert.

hildeh sa...

Utrolig søte ting du har sydd i det siste. Her er det litt tørke. Går helst i hobbyting med meg for tiden. Må kanskje ta noen bilder i dag sånn at dere kan se hva jeg koser meg med:-) Har faktisk begynt på kjolen min nå. Tok litt ekstra vidde på kjolen når jeg skulle klippe den. Hadde visst ikke trengt det, for nå må jeg sy den litt inn:-) Godt det er den veien da:-) Nå er det siste uka med mye jobbing, så da blir det kanskje tid til litt mer sying. Ha en fin dag! Klem

SiriR sa...

Helt nydelig!!
Vrient å få svingene fine med kantbånd. Jeg har funnet ut at hvis jeg holder kantbåndet rett ned hele tiden, altså mot deg er det lettere. Sy litt, løft pressfot og før selen litt lenger inn i kantbåndet, sy litt til og gjør det samme igjen til du er rundt svingen.

Hm, det var visst ikke så lett å skjønne..

Pernilla sa...

Så fin och tyget är super sött!! Tyvär har jag inge bra tipps, har samma problem själv. Men om man tar ett smalare kantband brukar det vara lite lättare =)

Gurimalla! sa...

For en flott blogg! Dette er første gang jeg er her og fra nå av blir jeg fast gjest. Du er superflink!

Cilipus sa...

Veldig søt kjole på en like så søt jente. Likte godt fargen på skråbåndet.

Josefinaste sa...

Jättefin klänning! Tyget var hur fint som helst och färgen på kantningen passade jättebra! Otroligt söt! =)

Palven sa...

Supersöt =)

Marita sa...

Så lekker kjole :) Tenk, det samme stoffet har jeg fått tak i fra ebay, i metervare :) Litt av en Fretexfunn - lekkert stoff. Kjempesøt modell har du også!