torsdag 18. juni 2009

luftig sommerdress!


I vente på den store sommervarmen,har jeg lagd en annen variant av soldressen!Denne er sydd av samme grunnmønster,(str 2 år fra "alt om håndarbeide" juni-09),men har fått kantebånd over strikken øverst og i enden av beinene.Jeg klippet enda kortere bein på denne iforhold til den andre.

Tyrkismønstret bomullsstoff fra stoff og stil, gammelrosa kantebånd fra stof2000 og "homemade"label fra panduro(som visst nok kom opp -ned.....:-)
Slet litt med å få kantebåndet over strikken øverst........ble litt tykt å sy i,derfor litt"slalåmkjøring der oppe!!!!)Måtte bare prøve.....skulle nok bare rynket uten strikk her ja,eller bare kjøre strikk og ikke kantebånd oppå -prøver det på neste!
Denne ble bedre!!Strikk øverst denne gangen,uten kantebånd!!Det blir jo mye mer elastisk også uten kantebånd:-)og det er jo alltid greit til ungene!Denne er en gave til ei venninne til Aurora som har flytta til Lyngdal i disse dager,og som nettopp ble 3 år.............så da blir de -twins- i soldressene i sommer!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

denne ble kjempefin! gøy å gjøre om på modeller underveis:D

Cilipus sa...

Så skjønn den var. Merker jeg får lyst til å sy når jeg ser så mye fint:)

GRASRODA sa...

Hei og takk for i går:)
Du har jammen fått dreisen på dette Elin! Kjempefine dresser!!
Jeg har begynt på min første forklekjole til Hanna i dag! Skal lage den vrangsydd, alt i ett slik som den til dokka, men i helt andre stoffer. Jeg "diller og daller" når jeg skal lage noe nytt, så ting tar tid:) Men tror den blir bra til slutt... men blir nok ikke ferdig i kveld...:)
Natta!

Fit mum sa...

Ser flott ut altså; er den søte modellen bitte litt trett, eller? =)

hildeh sa...

Så fine ting du produserer! Den blir nok Lisa fin i;-)

SiriR sa...

Kjempefine! Veldig søte som kort modell også.

Håper det er ok at jeg har hermet litt etter sommertoppen du har laget! Sjekk bloggen min for å se hva jeg mener..