søndag 3. mai 2009

skjørt og kyser til sommeren!

Vi har virkelig fått en god porsjon forsmak på sommeren her i sør og da melder det seg fort andre beklednings-behov også!Det gule blomsterstoffet er blitt til kyser til jentene.Sydde med brun/lilla tråd ,en kantsøm rundt kantene og i snorrenna,og lagde snorer av brun ribb-stoff.Hadde ikke noe mønster på disse ,men brukte ei hvit kyse som de bruker til bunadene som modell.
3 skjørter i samme stoff ,men med mørk lilla ribb oppe.Samme kantsøm brukt på skjørtene som på kysene.Mønster på mitt skjørt er det samme som jeg har brukt tidligere,og til jentene brukte jeg noen av deres skjørter som modeller-enkelt og greit!
Ellers er det en reklame på tv i uke 19 og 20 om uldal pvc-vinduer-og jammen er det fra ikke litt fra huset vårt,tatt for ca 2,5 år siden-litt morsomt bare!skal se om jeg klarer å få lagt inn den lille snutten her........
2 kommentarer:

GRASRODA sa...

Kjempefine skjørt til alle tre! Ser du har samme nedrekant på som jeg brukte på mitt skjørt. Enkelt og greit, ikke sant!!:)
Vi har vært på lista i dag. Nydelig der ute:)
Mi talas!

GRASRODA sa...

Du må legge ut noen actionbilder med kysene. De er så søte! Husker Hanna hadde en del av dem, men nå er hun litt for stor..sukk, som tida går!