fredag 24. april 2009

poncho til bunaden er klar!

Aurora sin poncho i svart oda garn fra trysil(europris)50% ull og 50%akryl,passet fint på denne!Garnet har litt glans og er henger tungt nedover!

Etter mønsteret på drops design:
http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=b16&d_id=1&lang=no, (er ikke denne nydelig?????) er originalen der strikket med et litt tykkere garn(eskimo),noe som blir litt for svært utenpå en bunad etter min smak......Oda passet fint her!Da er det bare Emmeline sin igjen!!!Fint å ha noe ute i sola.................ha ei solrik helg alle sammen!!!4 kommentarer:

GRASRODA sa...

Genialt!:) Alt det du klarer å få til!!!
Er det vanskelig? Ser litt innvikla ut i mine "Strikkeøyne"
Jeg har lyst til å prøve å lage et skjørt til meg selv en kveld... Retro eller moderne? ikke godt å bli enig med seg selv:) Ha ein skjønn dag! Klem

elin sa...

kjør retro i kveld cathrine!!!!så får du brukt noen meter av det du har liggende fra fretex...........hos meg blir det en buksedress ikveld og kanskje også jakke på emmy..........spørs bare hvor slapp jeg er når alle endelig er i seng.....det er det kjipe med sommertider,altfor lyst på kveldene for ungene!ha en fin kveld!

GRASRODA sa...

JA, jeg burde nok ta et retro-valg denne gangen;) Litt veldig trøtt her... så jeg får se hva jeg orker å begynne på.. Tror bare det blir et med ridd i livet, enkelt og grei, lite knoterier med usynlig glidelås og greier:)
Mi talas!

GRASRODA sa...

fikk du gjort noe i går? Jeg begynte på skjørtet..skal prøve å gjøre det ferdig i kveld:)