lørdag 4. april 2009

kjole ala elin igjen!
Har lagd meg en til av "kjole ala elin",og flere er det i sikte!
Jeg liker at når en lager noe skal produktet være nesten helt ferdig,uten å måtte montere,skøte på,klippe av tråder for så å begynne på ann igjen osv......Denne bolen er lagd etter denne klar-ferdig-gå metoden min!Det er bare hele tråder som er klippet av når jeg festet siste kj.maske i bunnen av luftmaske buene!!Sånn arbeid liker jeg-ikke en tråd å feste,utenom siste,og den må man jo ha!!! Skjørtet på denne kjolen er i mørk dongri med stretch fra Marthas idestue.På denne har jeg ikke knapper til å feste selene med,men lagde heller 4 stropper til å knyte sammen over skuldrene!Veldig greit i heve og senke de da!Litt mere sommerslig kanskje også!

Lola skulle prøve kjolen med det samme hun hadde stått opp,derfor er sveisen så som så og smilet henger lavt enda.......... men fin er prinsessa uansett!!!!Får lage kjolen til Emmeline oså ferdig ,nå som jeg ser at denne passet på størrelsen til lola,har jeg noen mål å gå utifra på Emmeline-mor sin !!!Greit når en har 2 nesten like størrelser,lager først en,ser hvem den passer til,og lager deretter en større eller en mindre etter det!


1 kommentar:

GRASRODA sa...

Så fine de ble!! Er overdelen egenkomponert, eller har du oppskrift på den? Jeg kom plutselig på at jeg har en svær kasse med garn på loftet jeg pakket vekk da vi flyttet for to år siden!! Så jeg skal se om jeg kan finne meg noe garn å hekle litt!Jeg er hjemme alene med ungene til i mårra, så hvis "noen" vil komme hit å være kreativ med meg i kveld, så er de hjertelig velkommen:)
Er du ferdig med de grønne kjolene forresten?