torsdag 26. mars 2009

søte-små-ballerina

smått er jo alltid søtere enn stort!Disse ballerina tøfflene ble bare supersøte!Jentene syns også det ,varme og gode på foten!Samme farge og garn som mine,men med mindre treknapper.Drops hadde ikke mønster til slike små,men det var enkelt å få til en passende og liknende form likevel. Men de er glatte ,så nå savner jeg bare "antiskli" til å ha under,så da blir det vel ei bestilling på panduro snart!!!!!


2 kommentarer:

GRASRODA sa...

Så søte de var Elin!!! Du må ta et heklekurs med meg en dag:)Nå skal vi ned i kjelleren igjen, skal montere en tv-benk...
Når kommer Endre hjem? Planer i helga??
Snakkes!

susiq sa...

Hei!!

Å er så glad jeg har kommet meg inn på blogg-verden! Det var jammen i meg et fantastisk tips! Men jeg har et nytt prosjekt, jeg skal legge teppe produksjonen på hylla (ihvertfall prøve)... også tenkte jeg å prøve meg på klær fremover, ikke til meg selv men til noen tantebarn. Så da gleder jeg meg til å komme litt skikkelig i gang med det nye prosjektet. I mellom tiden så får jeg jobbe litt med noen skoleoppgaver, flaks at det er arbeid i leire og maling av bilder... Men jeg venter på at ideene skal falle på plass:o)