torsdag 12. mars 2009

lilla velurkjole/tunika

Fikk endelig prøvd meg på velurstoff.Hadde litt angst for å teste,tenkte det var litt for tøyelig til å få det fint med min maskin,så for meg en overlock på sånne stoffer......men det gikk iallefall bedre enn forventet og kjolen/tunikaen ble brukende!Brukte ei stretch nål,men bare enkel-nål !-har liksom ikke fått skikkelig draget på tvillingnåla.......Den er laget i str 92,og vil fungere som kjole til Emmeline og tunika på Aurora.Har brukt strikk i halsutringningen ellers bare lagt opp på armer og nedrekant.En skikkelig dansetunika syns Aurora det var!!

1 kommentar:

GRASRODA sa...

Hei! Så søt den var! Er den lagd etter det samme trekantmønsteret du har brukt tidligere? Brukte du stretch-nål når du sydde i veluren? Jeg begynte å sy litt for hånd på kantebandet til sakseholderen. Litt "dill og dall" det der! Øvelse gjør mester...håper jeg:)
Jeg tror jeg skal tegne opp flere risofanter i dag.. Jeg har testet den på mange som har vært innom her i det siste, og den har falt i smak hos alle!! Gøy med så mange positive tilbakemeldinger!
Skal vi prøve å finne en dato vi kan komme oss til lista? I løpet av april en gang kanskje? Da er det ikke så kaldt lengre, og finere å være ute også:) Hils!
Ha en fin dag!
Klem