tirsdag 17. mars 2009

8 timers biltur i dag!Har vært i begravelse til bestefar i Sandefjord i dag,en trist men fin dag sammen med en stor fin familie!!!!Fikk gjort litt også i bilen uten å bli kjempe kvalm som jeg ofte pleier.Litt flere hekla sirkler og denne halsen(som jeg fiska opp på en eller annen blogg for ei stund siden),strikka av dobbel alfa-garn på pinne nr 12: 20 masker rettstrikk ca 30 riller-enkelt og greit!Godt og varmt!!!

1 kommentar:

GRASRODA sa...

Hei! Godt dere hadde en fin dag i begravelsen. Trist å si farvel til noen vi er glad i, men vi er heldig som kan si at vi møtes igjen:)

Du er jammen ei effektiv dame! En liknende hals tror jeg jeg har sett en gang før på en annen blogg. Kanskje noe innenfor min vanskelighetsgrad? :) Fin ble den ihvertfall! Gleder meg til å se resultatet med de grønne ull-sirklene også!!
Vi har syke barn og voksne her i hus igjen... Elias har enda feber, Johannes spydde natt til i dag, og Fj kom tidlig hjem fra jobb med dårlig mage...KIPT!! Jeg skal til legen med Elias i mårra hvis han ikke er bedre.
Vi snakkes! Take care!
Klemz