søndag 1. februar 2009

Tilda,panduro og sukker-tunika.............Tilda har som alltid fine stoffer,farger og mønstre.Lenge siden jeg har bestilt fra panduro nå.........drømme-drømme. Fant endel jeg har på ønskelista mi til vi skal til Oslo om 1o dager.........panduro og stoff og stil skal jeg iallefall rekke innom pluss masse masse mer!!!!!!!!

http://www.pandurohobby.no/pan/IboxServlet?p=SHOP

Venter på at kameraet skal lades opp....................så skal jeg legge inn den ferskeste tunikaen,inspirert av en blanding av green gate ,mettespotteri,og ideer i mitt lille hode.............og der var det gjort:
2 kommentarer:

hildeh sa...

Hallo!!! Du er jo kjempeflink. Du syns jeg sydde så jevnt, men det gjør jeg ikke. Er så ivrig å bli ferdig at jeg har ikke tid til å være så nøye:-)
Nydelig tunika! Åsså egendesigna!!! I går prøvde jeg meg på sånn veske som du har sydd. Var kjempegøy. Har du en avansert symaskin? Jeg har en helt vanlig husquerna. Arva den av morfar som sydde klær til seg selv etter at han ble pensjonist:-)

Ha en fin og kreativ dag! Snakkes! Klem

GRASRODA sa...

WOW!! Den var fin!!! Jeg er også gira på rødt for tida, men har ikke så mye rødt stoff enda. Jeg har et rødt med hvite prikker på som jeg liker kjempegodt, men det er et litt for kraftig bomullstoff til klær.. men har en stor dongridbag under utarbeidelse, og der bruker jeg det som for. Jeg har hendene full av husarbeid i dag, og "klesvask til taket", så det blir lite bloggings og sying på meg i dag:( I mårra fyller Elias Ett år!!! Det blir ikke så mye feiring i mårra, må ta det igjen om litt.. Nå er veggene ferdig platet i boden. Svigerfar kommer i mårra og hjelper med å legge gulvet, så nå nærmer det seg ihvertfall til vi kan få hyllene inn dit igjen og flytte alle tingene fra boden ut av stua igjen og ned dit de hører hjemme! JIPPI!!!!!!!!!!!
Vi Snakkes!!!